طرز تهیه ترافل پسته ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ترافل پسته
ترافل پسته یکی از کیک های خوشمزه ای است که بافتی نرم و لطیف دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.این کیک خوشمزه طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب و شیک است و با مواد مختلفی درست می شود. برای آشنایی کامل و قدم به قدم طرز تهیه ترافل پسته در ادامه مطلب سایت آموزشی مفید همراه باشید
مواد لازم برای ترافل | |
بیسکویت حلقه زنانه | 1 پاکت |
شیر نر | 180 میلی لیتر |
شکلات سفید | 80 گرم |
وانیل | 1 کیسه 5 گرمی |
پسته ریز خرد شده | 1 فنجان |
مواد لازم برای لایه بیرونی ترافل | |
شکلات تلخ | 120 گرم |
شیر کاکائو | 80 گرم |
پودر پسته | به مقدار مورد نظر |
طرز تهیه ترافل پسته
مرحله اول
ابتدا شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود، سپس شکلات سفید را به آن اضافه کرده و هم می زنیم، سپس یک بسته وانیل را روی شیر می ریزیم و هم می زنیم تا عطر وانیل در شیر پخش شود و هم می زنیم. شیر کاملا یکنواخت است.
مرحله دوم
سپس بیسکویت های خانم را ریز خرد کرده و به شیر اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود، سپس پسته ها را ریز خرد کرده و به مخلوط شیر اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست و یکدست شود.
سطح سوم
سپس مقداری از خمیر را بردارید و در دست پهن کنید و با دست فرم دهید و گرد کنید و در صورت تمایل یک پسته وسط خمیر قرار دهید خمیر را جمع کنید و با دست فرم دهید و به شکل گردویی در بیاورید. و به ترافل های کوچک تبدیل کنید
مرحله چهارم
سپس شکلات تلخ را در ظرفی بریزید و روی بخار کتری نگه دارید تا ذوب شود و گلوله های ترافل را در شکلات بغلطانید تا همه قسمت ها به شکلات آغشته شود، سپس کف ظرف را با کاغذ پخت قرار دهید و آن را چرب کنید.
مرحله پنجم
سپس ترافل ها را با فاصله در ظرف بچینید و سپس به روش حمام آب شکلات شیری را آب کنید و روی ترافل ها را راه راه بزنید و سپس مقداری پودر پسته روی آن بپاشید و روی آن را تزئین کنید و سپس ترافل ها را در فریزر قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد. .
مرحله ششم
بعد از 2 تا 3 ساعت ترافل ها را از فریزر خارج کرده و اگر می خواهید مدت زمان بیشتری نگهداری شود، در ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال بگذارید.