آشپزی

طرز تهیه ترافل پسته ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ترافل پسته

ترافل پسته یکی از کیک های خوشمزه ای است که بافتی نرم و لطیف دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.این کیک خوشمزه طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب و شیک است و با مواد مختلفی درست می شود. برای آشنایی کامل و قدم به قدم طرز تهیه ترافل پسته در ادامه مطلب سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم برای ترافل
بیسکویت حلقه زنانه 1 پاکت
شیر نر 180 میلی لیتر
شکلات سفید 80 گرم
وانیل 1 کیسه 5 گرمی
پسته ریز خرد شده 1 فنجان
مواد لازم برای لایه بیرونی ترافل
شکلات تلخ 120 گرم
شیر کاکائو 80 گرم
پودر پسته به مقدار مورد نظر

طرز تهیه ترافل پسته

مرحله اول

ابتدا شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود، سپس شکلات سفید را به آن اضافه کرده و هم می زنیم، سپس یک بسته وانیل را روی شیر می ریزیم و هم می زنیم تا عطر وانیل در شیر پخش شود و هم می زنیم. شیر کاملا یکنواخت است.

مرحله دوم

سپس بیسکویت های خانم را ریز خرد کرده و به شیر اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود، سپس پسته ها را ریز خرد کرده و به مخلوط شیر اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست و یکدست شود.

سطح سوم

سپس مقداری از خمیر را بردارید و در دست پهن کنید و با دست فرم دهید و گرد کنید و در صورت تمایل یک پسته وسط خمیر قرار دهید خمیر را جمع کنید و با دست فرم دهید و به شکل گردویی در بیاورید. و به ترافل های کوچک تبدیل کنید

مرحله چهارم

سپس شکلات تلخ را در ظرفی بریزید و روی بخار کتری نگه دارید تا ذوب شود و گلوله های ترافل را در شکلات بغلطانید تا همه قسمت ها به شکلات آغشته شود، سپس کف ظرف را با کاغذ پخت قرار دهید و آن را چرب کنید.

مرحله پنجم

سپس ترافل ها را با فاصله در ظرف بچینید و سپس به روش حمام آب شکلات شیری را آب کنید و روی ترافل ها را راه راه بزنید و سپس مقداری پودر پسته روی آن بپاشید و روی آن را تزئین کنید و سپس ترافل ها را در فریزر قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد. .

مرحله ششم

بعد از 2 تا 3 ساعت ترافل ها را از فریزر خارج کرده و اگر می خواهید مدت زمان بیشتری نگهداری شود، در ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا