طرز تهیه ترشی آلبالو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ترشی آلبالو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه ترشی آلبالو
ترشی آلبالو یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که با روش های ساده درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ترشی آلبالو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای ترشی آلبالو |
|
گیلاس | 500 گرم |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
قند | 1 قاشق چایخوری |
سرکه سفید | 1 فنجان |
طرز تهیه ترشی آلبالو
مرحله اول
من آماده می کنم ترشی گیلاس خوشمزه در ابتدای کار آلبالوها را که بهتر از پیوند زده شده می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آنها گرفته شود. آلبالوهای پیوندی کمی سخت تر هستند و ماندگاری بیشتری دارند.
مرحله دوم
حالا آلبالوها را روی دستمال نخی پهن می کنیم تا رطوبت اضافی آنها گرفته شود. سپس آلبالوها را با شکر و نصف نمک در ظرف مناسبی بریزید و بقیه نمک را با سرکه مخلوط کنید.
سطح سوم
حالا سرکه را روی آلبالوها بریزید و درب آن را محکم ببندید تا هوا خارج نشود. سپس ترشی را به مدت 3-4 روز در دمای محیط قرار می دهیم تا ترشی برسد. بعد از این مدت ترشی را در یخچال می گذاریم.
مرحله چهارم
سرگرمی روز این نوع ترشی در یخچال 1 سال ماندگاری دارد. حالا بسته به ذائقه هر فرد می توانید از مقداری پودر گلپر در ترشی استفاده کنید تا ترشی خوشمزه تر شود. نوش جان.
5
1