آشپزی

طرز تهیه ترشی بامیه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ترشی بامیه

ترشی بامیه یکی از ترشی های اصیل و سنتی ایرانی است که منشا آن استان خوزستان است. این ترشی جدا از طعم بسیار خوب، به دلیل وجود بامیه برای سلامتی نیز مفید است. ترشی بامیه با روش ها و مواد مختلفی تهیه می شود. برای مثال در برخی شهرها این ترشی را با موادی مانند گوجه فرنگی، تمر هندی و رب انار درست می کنند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بامیه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ترشی بامیه
بامیه 500 گرم
سرکه 1 فنجان
سیر چند قرص
نمک 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی بامیه

مرحله اول

برای تهیه ترشی بامیه خوشمزه به روش بازاری باید بامیه را خوب تمیز کرد. هنگام تمیز کردن بامیه باید مراقب باشیم که هنگام جدا کردن سر بامیه به بافت بامیه آسیبی وارد نشود.

مرحله دوم

پس از تمیز کردن بامیه ها، آنها را خوب بشویید و روی آبکش بگذارید تا کاملا خشک شوند. ظرف شیشه ای مناسبی را انتخاب می کنیم. بامیه ها را در ظرف شیشه ای بریزید تا پر شود.

سطح سوم

سپس روی آن سرکه بریزید تا روی بامیه ها را بپوشاند. سپس سیر را به آن اضافه می کنیم. سپس نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید و درب ظرف را ببندید. لطفا توجه داشته باشید که تسویه حساب بین 10 تا 15 روز طول می کشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا