طرز تهیه ترشی بندری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ترشی بندری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شراب بندری
ترشی پورتو یکی از ترشی های خوش طعم و لذیذ است که طعم فوق العاده ای دارد.این ترشی که بسیار راحت درست می شود طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه شراب بندری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
گل كلم | 500 گرم |
هویج متوسط | 2 عدد |
بادمجان متوسط | 3 عدد |
یک ساقه کرفس | 2 عدد |
پیاز بنفش | 1 قطعه |
خیار | 4 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه قرمز | 1 لیتر و نیم |
فلفل قرمز تند | 3 عدد |
تمر هندی | 1 بسته |
سیر | 1 بوته |
موسیر ایرانی | 3 عدد |
سس تند | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و زردچوبه | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز و سیاه دانه | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
سنگ نمک | 1 قاشق غذاخوری |
جوز هندی | 1 قاشق چایخوری |
سبزیجات خشک (ترخون، مرزه و نعناع) | 2 قاشق غذاخوری |
نعناع تازه برای تزئین شراب بندری | کافی |
طرز تهیه شراب بندری
مرحله 1: بادمجان ها را بشویید و برش دهید
ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید و بدون اینکه پوست بادمجان ها را جدا کنید کلاه سبز آن ها را بردارید و به قطعات کوچک نگینی شکل برش دهید و در ظرفی بریزید سپس در ظرفی مقداری آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. با یکدیگر.
مرحله دوم: محلول آب نمک را روی بادمجان ها بریزید و موسیرها را خیس کنید
سپس آب نمک را روی بادمجان ها بریزید و بگذارید نیم ساعت تا یک ساعت بادمجان ها در آب نمک بمانند تا تلخی آن ها کاملا گرفته شود و موسیر را در ظرفی بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید. موسیر بستگی دارد طعم خاص خود را دارد.
مرحله 3: گل کلم را برش داده و بشویید
اجازه دهید موسیر به مدت 12 ساعت در آب خیس بخورد تا بافت آن نرم شود سپس گل کلم را به قطعات کوچک برش دهید و در ظرفی بریزید و بشویید سپس گل کلم های بریده شده را در سبدی قرار دهید تا در آب خیس بخورد و اضافه آن را بردارید.
مرحله چهارم: تمر هندی را در سرکه خیس کرده و صاف کنید
سپس مقداری تمر هندی را در ظرفی بریزید و مقداری سرکه به آن اضافه کنید و اجازه دهید تمره هندی به مدت 15 دقیقه در سرکه خیس بخورد و کاملا مخلوط شود سپس مخلوط تمر هندی و سرکه را از صافی رد کنید تا بافت آن یک دست شود.
مرحله 5: کرفس و هویج را بشویید و خرد کنید
در مرحله بعد چند ساقه کرفس را بشویید، اجازه دهید آب اضافی آن کشیده شود، پس از خشک شدن ساقه های کرفس، آنها را به قطعات کوچک برش دهید و در ظرفی بریزید و کنار بگذارید، سپس هویج ها را پوست بگیرید و به صورت دانه های کوچک خرد کنید.
مرحله 6: خیارها را بشویید و برش دهید
در مرحله بعد خیارها را شسته، خشک کرده، بدون اینکه پوست خیارها را بردارید، آنها را به مکعب های کوچک برش دهید و در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم: مخلوط پوره گوجه فرنگی، سرکه و تمر هندی را در قابلمه بریزید
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده مقداری رب گوجه فرنگی داخل آن بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس سرکه را داخل قابلمه بریزید و با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید سپس تمر هندی صاف شده را اضافه کنید.سرکه داخل قابلمه ریخته می شود.
مرحله 8. هویج ها را بریزید و در قابلمه بجوشانید
همه مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند وقتی سرکه شروع به جوشیدن کرد هویج های خرد شده را در قابلمه بریزید و اجازه دهید هویج حدود 5 دقیقه داخل سرکه بپزد سپس بافت هویج کاملا نرم و مناسب می شود. اسید شویی.
مرحله نهم: ادویه ها را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید
سپس به مقدار مناسب ادویه شامل فلفل سیاه، زردچوبه، گشنیز، سیاه دانه، سنگ نمک و جوز هندی را در قابلمه بریزید، خوب مخلوط کنید، بگذارید با بقیه مواد بجوشد، عطر ادویه ها آزاد می شود و همه لذت خواهد برد.مواد را در قابلمه بریزید.
مرحله دهم: گل کلم و بادمجان خرد شده را به مواد اضافه کنید
وقتی هویج ها 5 دقیقه پخت، کلم ها را در قابلمه می ریزیم، با سرکه به مدت 5 دقیقه می گذاریم بجوشد تا بافت آن نرم شود، سپس بادمجان های خلال شده را در قابلمه می ریزیم و با بقیه مواد مخلوط می کنیم تا بپزد. کمی نرم کنید
مرحله یازدهم: کرفس و خیار خرد شده را به مواد اضافه کنید
سپس ساقه های خرد شده کرفس و خیار خرد شده را روی مواد بریزید و اجازه دهید همه مواد با هم به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشد تا طعم و عطر آن ها کاملا با هم ترکیب شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا حرارت را کمی کم کنید. .
مرحله دوازدهم: پیاز بنفش، چند حبه سیر و موسیر را به مواد اضافه کنید
در مرحله بعد پیاز بنفش را پوست گرفته و به صورت خلال های نازک برش می دهیم و داخل قابلمه می ریزیم و چند حبه سیر را پوست می گیریم و به قابلمه اضافه می کنیم سپس موسیرهای خوب خیس شده را به قابلمه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله 13: فلفل چیلی را خرد کرده و به مواد اضافه کنید
سپس مقداری فلفل چیلی را که با چاقوی تیز برش داده اید، روی مواد بریزید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و طعم فلفل به خورد مواد برود، مراقب میزان پاپریکا با توجه به ذائقه خود باشید انتخاب کنید.
مرحله چهاردهم: سبزی های خشک معطر و سس چیلی را به سالاد اضافه کنید
در مرحله بعد مقداری سبزی خشک معطر شامل ترخون، نمک و نعناع را به قطعات کوچک برش داده و روی مواد ترشی شده بریزید و با آنها مخلوط کنید تا عطر سبزی ها با مواد ترشی مخلوط شود و خوش طعم شود، سپس یک عدد را اضافه کنید. سس فلفل کمی داغ روی مواد بریزید.
مرحله 15: همه مواد ترشی شده را با هم مخلوط کنید
در این مرحله همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند، طعم سس فلفل را همه مواد میل کنند، سپس اجازه دهید مخلوط مواد ترش در هوای اطراف کاملا خنک شود، در این فاصله لیوان را بشویید. ظرف تمیز، با خشک کردن پارچه.
مرحله شانزدهم: ترشی پورتو را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید
پس از خنک شدن کامل مخلوط مواد ترش، آنها را در ظرف شیشه ای ریخته، در آن را محکم ببندید و به مدت سه روز در یخچال قرار دهید تا آماده شود و پس از این مدت عطر و طعم همه مواد کاملاً با هم ترکیب می شود. می توان از اچینگ استفاده کرد.
مرحله 17: شراب بندری را تزئین کرده و سرو کنید
سپس ترشی بندری را در ظرف مناسب سرو بریزید، روی آن را با چند برگ نعناع تازه تزیین کنید، سپس به عنوان چاشنی دلچسب، خوش طعم و پرطرفدار برای غذاهای گوشتی و سایر غذاهای متنوع و لذیذ برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.
5
2