آشپزی

طرز تهیه ترشی غوره +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ترشی جنگلی

ترشی غور یکی از انواع ترشی های ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ترشی جنگلی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای ترشی غور
کدو تنبل بدون دانه 1 کیلوگرم
آب جوشیده سرد کافی
نمک 1 قاشق غذاخوری
سرکه ½ فنجان

طرز تهیه ترشی جنگلی

مرحله اول

برای تهیه یک ترشی خوشمزه ابتدا خیار را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. در مرحله بعد پیاز را چرخ کرده و روی یک حوله تمیز قرار می دهیم تا کاملا خشک شود.

مرحله دوم

حالا که کدوها کاملا خشک شدند یک ظرف شیشه ای مناسب انتخاب می کنیم سپس داخل آن را با دستمال تمیز می کنیم و تخمه کدو را می ریزیم. سپس کدوها را با سرکه و نمک بریزید.

سطح سوم

در این مرحله آب جوشیده را به اندازه ای که پوست ها را بپوشاند اضافه می کنیم. در مرحله بعد کیسه فریزر را روی درب شیشه قرار می دهیم سپس درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا وارد شیشه نشود.

مرحله چهارم

در آخر ترشی غور را در یخچال قرار می دهیم سپس به مدت 1 هفته می گذاریم بماند تا برسد. سپس پس از گذشت این مدت، ترشی جنگلی را در ظرف مورد نظر می ریزیم و در کنار غذا سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا