طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ترشی لیته بادمجان را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه بادمجان ترشی
ترشی بادمجان یکی از ترشی های ساده و خوشمزه شمال کشورمان است که با مواد مختلفی درست می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه بادمجان ترشی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای بادمجان ترشی | |
بادمجان | 2 کیلوگرم |
هویج | 5 عدد وسط |
سبزی معطر خشک شده | ½ فنجان |
کلم قرمز | ⅕ کلم |
سیر | 1 فنجان |
فلفل سبز | کافی |
نمک و فلفل و گلپر | کافی |
آب جوش سرد می شود | 1 فنجان |
سرکه | کافی |
طرز تهیه بادمجان ترشی
مرحله اول
برای تهیه ترشی بادمجان به روش شمالی ابتدا بادمجان ها را همراه با هویج می شوییم سپس پوست آن ها را کاملا جدا می کنیم. بعد کلم قرمز را می شوییم و در آبکش می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله اجازه دهید آب اضافی روی کلم قرمز کاملا تخلیه شود. سپس فلس های سیر را جدا می کنیم و می شوییم، سپس فلفل سبز را می شوییم، سپس بادمجان را همراه با هویج و کلم قرمز خرد می کنیم.
سطح سوم
حالا بادمجان را به همراه هویج، سیر، کلم قرمز و فلفل سبز در چرخ گوشت بریزید و در ظرف مناسبی چرخ کنید. سپس سبزی های معطر خشک (طعم، ترخون، گشنیز، جعفری، شوید و نعناع) را به مواد باقی مانده اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله آب جوشیده را به همراه نمک و فلفل و گلپر به مواد مرینیت شده اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس آنقدر سرکه اضافه کنید تا روی ترشی را بپوشاند.
مرحله پنجم
سرگرمی روز ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم سپس ترشی را داخل آن می ریزیم و درب ظرف را محکم می بندیم تا هوا وارد نشود. در پایان ترشی را در یخچال می گذاریم تا سفت شود. نوش جان.
5
2