طرز تهیه ترشی لیته فوری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه ترشی فوری
ترشی کوچک یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستور پخت و مواد اولیه مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ترشی فوری برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای ترشی | |
بادمجان | 4 عدد |
سیر | 10 تا 12 قرص |
فلفل تند | 1 تا 2 عدد |
نعناع خشک | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه | کافی |
نمک و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه نور مارینت شده
مرحله اول
من آماده می کنم نور ترشی خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته سپس با پوست آن ها را حرارت می دهیم تا نرم و کبابی شوند. سپس بادمجان های تفت داده شده را در قابلمه درب دار یا فریزر پلاستیکی می گذاریم تا کمی عرق کند.
مرحله دوم
در این مرحله بعد از عرق کردن بادمجان ها به راحتی پوست آن ها را جدا می کنیم سپس بادمجان های پخته شده را روی تخته گوشت قرار می دهیم و ریز خرد می کنیم. سپس بادمجان های ساطوری را داخل غذاساز می ریزیم.
سطح سوم
حالا فلفل چیلی، سیر، نعناع خشک، نمک و زردچوبه را به غذاساز اضافه کنید، سپس با چرخ تند غذاساز هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. سپس اگر سرکه خیلی اسیدی بود می توانیم آن را با آب جوشیده مخلوط کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله ظرف شیشه ای مناسب را انتخاب می کنیم سپس ظرف را استریل کرده و با حوله کاملا خشک می کنیم. سپس یک چهارم مخلوط ترشی را در ظرف شیشه ای بریزید.
مرحله پنجم
حالا مقداری سرکه روی مایه مارینه شده بریزید، سپس دوباره ماسک را بریزید. به همین ترتیب ادامه می دهیم تا لیوان پر شود. سپس درب ظرف را محکم ببندید تا مسیر ورود هوا بسته شود.
مرحله ششم
در نهایت اجازه دهید لیوان به مدت 1 ساعت وارونه بماند. در نهایت بعد از این مدت آن را در یخچال نگهداری می کنیم. بعد از سرد شدن ترشی می توانیم آن را از یخچال خارج کرده و سرو کنیم. نوش جان.