طرز تهیه ترشی کلم قرمز مخصوص +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کلم ترش مخصوص
ترشی کلم قرمز یکی از انواع ادویه های ساده و لذیذ ایرانی است که علاوه بر طعم خوب ظاهری جذاب نیز دارد و به همین دلیل معمولا برای تزیین غذا از آن برای دیدن کامل و مرحله به مرحله استفاده می شود. آموزش مرحله طرز تهیه کلم ترش مخصوص برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کلم ترش مخصوص | |
کلم بنفش | 1 عدد وسط |
سرکه سفید یا قرمز | 2 لیوان |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
آب ولرم | ½ فنجان |
طرز تهیه کلم ترش مخصوص
مرحله اول
من آماده می کنم کلم ترش ابتدا برگ های کلم بنفش را باز می کنیم و خوب می شوییم سپس به رشته های مساوی برش می دهیم و در ظرف بزرگ و جاداری می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله نمک را روی کلم خرد شده بریزید و کمی هم بزنید تا نمک از کلم گرفته شود. سپس کاسه را به مدت یک ساعت در آشپزخانه قرار می دهیم تا آب کلم ها خوب گرفته شود.
سطح سوم
برای حذف کامل آب کلم بهتر است هر 15 دقیقه کلم را بچرخانید. بعد از اینکه آب اضافی کلم ها گرفته شد، آنها را در آبکش ریخته و با آب سرد می شوییم.
مرحله چهارم
در این مرحله کلم ها را در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن ها گرفته شود سپس روی دستمال تمیزی می گذاریم تا کاملا خشک شوند. سپس یک لیوان مناسب را شسته و با دستمال خشک می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله بعد از اینکه کلم ها کاملا خشک شدند و رطوبت نداشتند آن ها را در ظرف شیشه ای می ریزیم. سپس شکر را با آب ولرم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا شکر حل شود.
مرحله ششم
بعد از حل شدن کامل شکر، مخلوط آب و شکر را به سرکه اضافه کنید. در آخر سرکه را روی کلم بریزید و درب ظرف را محکم ببندید سپس ترشی را به مدت 24 ساعت در آشپزخانه بگذارید تا آماده شود.