آشپزی

طرز تهیه ترشی یونانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ترشی یونانی

ترشی یونانی یکی از ترشی های یونانی خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ترشی یونانی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای ترشی یونانی
ذرت کنسرو شده 2 جعبه
فلفل های رنگارنگ 3 عدد
هویج 2 عدد
دکمه قارچ 500 گرم
لپه های کوچک کنسرو شده 2 جعبه
زیتون بدون هسته 300 گرم
روغن زیتون 1 فنجان
سرکه 2 فنجان
پودر کاری و گلپر کافی
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه ترشی یونانی

مرحله اول

برای تهیه یک ترشی خوشمزه یونانی، ابتدا فلفل دلمه ای را بشویید، سپس روی حوله بگذارید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. سپس فلفل را در ظرفی جداگانه به شکل نگین های ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله هویج ها را می شوییم سپس روی حوله می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود. سپس پوست آن را جدا می کنیم و در ظرفی جداگانه به صورت نگینی برش می دهیم.

سطح سوم

حالا هسته زیتون های سبز و سیاه را جدا می کنیم سپس در ظرفی جداگانه زیتون ها را به صورت دایره ای برش می دهیم. سپس قارچ ها را تمیز می کنیم سپس روی حوله می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود.

مرحله چهارم

حالا قارچ را ورقه ای برش می دهیم. بعد آب و نمک و کمی آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و روی اجاق بگذارید و قارچ ها را به قابلمه اضافه کنید. سپس اجازه دهید قارچ ها به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزند تا نرم شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله قارچ ها را آبکش کنید سپس روی حوله بگذارید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. یک کاسه بزرگ و جادار انتخاب می کنیم. توجه داشته باشید که کاسه به هیچ وجه نباید خیس یا مرطوب باشد.

مرحله ششم

حالا هویج، فلفل، قارچ، کنسرو ذرت، کنسرو لپه کوچک و زیتون خرد شده را به کاسه اضافه کنید سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا مخلوط و یکدست شود. سپس پودر کاری، گلپر، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک را به مخلوط ترشی اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله ترشی را خوب مخلوط می کنیم تا ادویه ها به تمام قسمت های ترشی برسد. در مرحله بعد سرکه را به مخلوط ترشی اضافه می کنیم سپس مواد را هم می زنیم تا سرکه به همه مواد ترشی برسد.

مرحله هشتم

در نهایت ظرف شیشه ای مناسبی را انتخاب می کنیم و با دستمال مرطوب خشک می کنیم سپس مخلوط ترشی را داخل لیوان می ریزیم. سپس درب شیشه را محکم ببندید و به مدت 2 تا 3 هفته در جای خشک و خنک قرار دهید تا ترشی آماده شود. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا