آشپزی

طرز تهیه ترش تره +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

چگونه ترش ترش کنیم

ترش ترش یکی از غذاهای سنتی و لذیذ استان های گیلان و مازندران است که در دستور پخت های مختلف برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه می شود. طرز تهیه ترشی ساده تره برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
توچنیتسا 300 گرم
ترکیبی از جعفری، گشنیز، شنبلیله و اسفناج 300 گرم
برنج نیم دانه ½ فنجان
سیر 5 قرص
یک تخم مرغ 4 عدد
کره 50 گرم
غور یا آب پرتقال 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

چگونه ترش ترش کنیم

مرحله اول

برای تهیه ترشی ترشی خوشمزه ابتدا سبزی را ریز خرد کنید سپس همراه با برنج در قابلمه مناسبی بریزید. سپس 3 پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله دوم

حالا باید بگذاریم سبزی و برنج کاملا بپزد تا دانه های برنج کاملا له شود و داخل ظرف زیاد به چشم نیاید. در همین حین سیر را رنده کنید، سپس یک ماهیتابه بزرگ را گرم کنید.

سطح سوم

در این مرحله سیر را به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سیر کمی سرخ شود. سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بیرون بیاید.

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ ها را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. سپس مخلوط سبزی و برنج پخته شده را به تابه اضافه می کنم و با تخم مرغ و سیر خوب هم می زنم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله روغن را به همراه آب یا آب پرتقال به تابه اضافه می کنیم و با بقیه مواد خوب مخلوط می کنیم سپس اجازه می دهیم آب داخل تابه کاملا کشیده شود و غذا داخل روغن بیفتد. حالا هر چند دقیقه یکبار مواد را هم می زنیم تا نچسبند.

مرحله ششم

بعد از اینکه تره مرینیت شده تقریباً آماده شد، آن را بچشید و نمک بزنید. در صورت تمایل می توانیم مقدار بیشتری آب یا آب پرتقال اضافه کنیم. در آخر تره شور را در بشقاب مناسبی بریزید و همراه با کته سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا