طرز تهیه ترش کباب با مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ترش کباب با مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کباب ترش با مرغ
کباب مرغ ترش یکی از غذاهای سنتی و لذیذ استان گیلان است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کباب ترش با مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه و ران مرغ | 400 گرم |
سیب زمینیها | 2 عدد وسط |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
آبگورا یا آب پرتقال | 1 فنجان |
بادمجان (اختیاری) | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد وسط |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و روغن مایع | کافی |
طرز تهیه کباب ترش با مرغ
مرحله اول
برای تهیه کباب با مرغ معمولی در ابتدای کار سینه و پای مرغ را در قابلمه مناسبی می ریزیم سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم تا روی مرغ را بپوشاند. سپس پیاز را به 4 قسمت تقسیم کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا نمک، فلفل، زردچوبه و آب را به قابلمه اضافه کنید، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید مرغ کاملا بپزد.
سطح سوم
در همین حین سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید سپس به صورت ورقه های نازک برش دهید و نمک و فلفل بپاشید تا مزه دار شود. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا در ماهیتابه کمی روغن مایع می ریزیم و می گذاریم روغن خوب داغ شود سپس سیب زمینی های خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا قرمز و طلایی شوند. وقتی سیب زمینی ها سرخ شدند از ماهیتابه خارج کنید.
مرحله پنجم
در مرحله بعد گوجه ها را ورقه ای برش می دهیم سپس نمک و فلفل را روی ورقه های گوجه می پاشیم تا مزه دار شوند. سپس ورقه های گوجه فرنگی را در همان ماهیتابه ای که سیب زمینی ها را سرخ کرده بودیم می گذاریم.
مرحله ششم
حالا دو طرف گوجه ها را کاملا سرخ کنید. سپس در صورت تمایل بادمجان ها را شسته و ورقه ای برش دهید، پس از سرخ شدن گوجه فرنگی ها را از ماهیتابه خارج کرده سپس برش های بادمجان را در تابه بچینید.
مرحله هفتم
سپس بادمجان ها را دو طرف کاملا سرخ کرده و از ماهیتابه خارج کنید. حالا که سینه و پای مرغ کاملا پخته شده از قابلمه خارج می کنیم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود.
مرحله هشتم
در این مرحله کمی روغن مایع به تابه اضافه می کنیم و اجاق گاز را روشن می کنیم. سپس تکه های سینه و پای مرغ را در ماهیتابه می ریزیم و دو طرف آن ها را کاملا سرخ می کنیم و با آب مرغ دوباره در قابلمه می گذاریم.
مرحله نهم
حالا پوره گوجه فرنگی را در همان ماهیتابه مرغ سرخ کرده و با تکه های مرغ به قابلمه اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم سپس هم می زنیم و می گذاریم خورش بجوشد.
مرحله دهم
در این مرحله گوجه فرنگی های سرخ شده را به همراه سیب زمینی و بادمجان در خورش می گذاریم تا طعم ها با هم مخلوط شوند. سرگرمی روز بعد از 30 دقیقه کباب پخته شده را با برنج و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.
5
2