آشپزی

طرز تهیه ته چین آلو اسفناج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه قیمه آلو و اسفناج

اسفناج تکین آلو یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با گوشت قرمز یا مرغ درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه قیمه آلو و اسفناج برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 3 لیوان
سینه مرغ 350 گرم
اسفناج 500 گرم
آلو 1 فنجان
پیاز 1 قطعه
پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری
زرده 2 عدد
ماست انتزاعی 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل کافی
زعفران آب پز کافی

طرز تهیه قیمه آلو و اسفناج

مرحله اول

برای تهیه تهینی خوشمزه آلو اسفناج ابتدا برنج را شسته سپس در ظرف آب می ریزیم و 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم برنج یک ساعت در آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا اسفناج ها را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس روی تخته گوشت، اسفناج ها را چیده و برش دهید، سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید.

سطح سوم

در این مرحله اسفناج ها را در تابه می ریزیم سپس نمک و زردچوبه و روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا بپزد و آب اضافی آن تبخیر شود. سپس حرارت را خاموش کرده و پیازچه را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سینه مرغ را در ظرف مناسبی بریزید سپس به اندازه کافی آب روی سینه مرغ اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به سینه مرغ اضافه کنید و پیاز را پوست بگیرید و بشویید.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و با سینه مرغ به قابلمه اضافه می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا آب به نقطه جوش برسد. سپس حرارت را کم می کنیم سپس سینه مرغ را می گذاریم بپزد.

مرحله ششم

حالا آلوها را در ظرف آب می ریزیم سپس در آب می گذاریم تا ضایعات سطح آن کاملا شسته شود. سپس بعد از 45 دقیقه که سینه های مرغ کاملا پخته شد از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینه های مرغ را ریش ریش می کنیم سپس یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. سپس زرده را به همراه ماست و زعفران دم کرده در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله هشتم

حالا مواد زیرین را با چنگال هم می زنیم تا مخلوط و یکدست شوند. سپس برنج را در آبکش ریخته و به آب در حال جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب در حال جوش بماند تا پخت اولیه آن تمام شود.

مرحله نهم

در این مرحله که دور برنج نرم شد و هسته آن کمی چسبناک شد، حرارت را خاموش کرده، سپس برنج را آبکشی می کنیم. سپس برنج را داخل مخلوط مواد ریخته سپس هم بزنید تا برنج با مواد آغشته شود.

مرحله دهم

حالا ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم سپس مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و یک لایه چین تهی داخل ظرف اضافه می کنیم. سپس برنج را با پشت قاشق فشار می دهیم تا کاملا جذب شود سپس اسفناج را روی آن می ریزیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله مرغ خرد شده را روی اسفناج بمالید سپس آلوها را روی مرغ خرد شده قرار دهید. سپس بقیه خمیر را روی مواد میانی بریزید، سپس با پشت قاشق خمیر را به سمت پایین فشار دهید.

مرحله دوازدهم

حالا درب قابلمه را با بخار آب بپوشانید سپس روی قابلمه قرار دهید. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس قابلمه را روی آن می گذاریم و می گذاریم کف قابلمه به مدت 45 تا 50 دقیقه دم بکشد.

مرحله سیزدهم

در نهایت پس از سپری شدن این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته سپس ته قابلمه را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. در آخر اسفناج را خرد کرده و با ماست یا ترشی سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا