طرز تهیه ته چین طبری با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه تاچین طبری
تکین طبری یکی از انواع غذاهای خوش طعم، لذیذ و اصیل مازندرانی است که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود، تکین طبری از چند لایه مختلف تشکیل شده است که طعم فوق العاده ای دارد، این غذای شیک برای سرو بسیار مناسب است. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه تهین طبری به ادامه مطلب بروید سایت آموزشی مفید همراه باشید
مواد لازم برای پخت مرغ | مقدار مواد |
تکه های مرغ | کافی |
یک پیاز کوچک | 1 قطعه |
سیر | 1 قرص |
برگ بو و چوب دارچین | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
مواد لازم برای لایه زیرین | مقدار مواد |
زرده | 2 عدد |
تخم مرغ کامل | 1 قطعه |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | 1 قاشق غذاخوری |
کره ذوب شده | کافی |
زعفران آب پز غلیظ | کافی |
برنج آبکش شده | برنج 2/3 |
مواد لازم برای تکین طبری | مقدار مواد |
مرغ آب پز خرد شده | کافی |
پیاز بزرگ | 1 قطعه |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل سیاه و زیره | کافی |
رب انار | به مقدار مورد نظر |
آلو | به مقدار مورد نظر |
آب مرغ | نصف فنجان |
برنج | 2 و نیم لیوان |
سبزی پلو (رازیانه، تره، گشنیز، جعفری، سیر تازه و پیازچه) | 1 فنجان |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
زرشک کبابی برای تزیین | کافی |
برش های پسته برای تزیین | کافی |
طرز تهیه تاچین طبری
مرحله 1: مرغ، پیاز و سیر را در قابلمه بریزید
برای تهیه تکین طبری ابتدا برای درست کردن مرغ، ته پیاز را پوست گرفته، شسته و 4 قسمت کرده، در قابلمه بریزید، سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و بدون برش در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی آنها قرار دهید.
مرحله 2: کره، برگ بو و چوب دارچین را آسیاب کنید
اگر دوست داشتید می توانید از پای مرغ یا سینه مرغ استفاده کنید، سپس در تابه را کمی روغن بریزید، کمی برگ بو به مواد اضافه کنید، سپس یک تکه چوب دارچین روی همه مرغ ها بگذارید تا عطر دارچین پخش شود. از طریق مواد در طول پخت .
مرحله 3: ادویه ها را اضافه کنید و مرغ ها را سرخ کنید
سپس مقداری فلفل و نمک به مواد اضافه کنید، سپس مرغ ها را با تمام مواد داخل آن تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند، وقتی یک طرف مرغ سرخ شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود، سپس کمی آب بریزید. جوجه ها .ریختن
مرحله چهارم: پختن مرغ ها و شستن سبزی پلو
سپس در قابلمه را محکم ببندید، اجازه دهید مرغ ها با حرارت ملایم خوب بپزند و بوی گوشتشان گرفته شود، در همین حین سبزی پلو را که شامل تره، گشنیز، شوید و جعفری است، بشویید سپس در سبد بریزید تا آب اضافی را تخلیه کنید
مرحله پنجم: سبزی پلو را برش بزنید
پیاز و سیر تازه را بشویید و بگذارید آبکش شود سپس سبزی را برش دهید دقت کنید که سبزی پلو کمی بزرگتر از خورش بریده شود.
مرحله ششم: پیاز و سیر تازه را خرد کرده و به سبزی پلو اضافه کنید
پیازچه را ریز خرد کرده، سپس به سبزیجات خرد شده اضافه کنید، با هم مخلوط کنید، سپس مقداری سیر تازه را خلالی کنید، به سبزی ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند، در این حالت طعم همه سبزیجات به خصوص سیر فقط با هم مخلوط می شود.
مرحله 7: مرغ را خرد کرده و آب مرغ را صاف کنید
سپس مرغ های پخته شده را از قابلمه خارج کرده، اجازه دهید کمی خنک شوند، سپس گوشت را به اندازه های دلخواه برش داده یا خرد کنید، سپس در ظرفی بریزید و آب اضافی مرغ را بگیرید. و کنار بگذارید.
مرحله هشتم: پیاز را خرد کرده و تفت دهید
سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و به صورت خلالی و نازک برش دهید سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز را داخل آن قرار دهید و کمی تفت دهید تا آب آن تمام شود و روشن شود سپس کمی روغن به پیاز اضافه کنید تا روغن گرم می شود.
مرحله 9: ادویه ها را اضافه کنید
پیاز را در روغن داغ تفت دهید تا شفاف شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود و پیاز طلایی شود سپس مقداری فلفل سیاه و نمک و زیره به مواد اضافه کنید سپس تفت دهید.
مرحله 10: آلو و رب انار را اضافه کنید
وقتی عطر ادویه ها داخل مواد پخش شد مقداری آلوی بوچار را که شسته اید اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس به سلیقه و سلیقه خود مقداری رب انار به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مزه دار شود. مواد مخدر
مرحله 11: تکه های مرغ و آب مرغ را اضافه کنید
سپس تکه های مرغ را که از قبل آماده کرده اید در تابه بریزید، با بقیه محصولات کمی تفت دهید، هم بزنید تا عطر و طعم همه مواد به خورد مرغ ها برود و هم بزنید.
مرحله 12: تخم مرغ ها را داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و در همین حین برای پخت نان تخم مرغ ها را بشکنید دو زرده را جدا کرده در ظرفی بریزید سپس یک تخم مرغ کامل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 13: ماست را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید
تخممرغها را هم میزنیم تا گلوله شده و غلظت یکدست و یکدست شود، سپس ماست را به تخممرغهای زده شده اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا خوب ترکیب شوند و بافت یک دست بهدست آید. ماست در همان دما است وسط خواهد بود
مرحله چهاردهم: گلاب را به مواد اضافه کنید و کره را آب کنید
سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید مقداری گلاب به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر گلاب داخل مواد پخش شود، سپس در قابلمه کوچکی مقداری روغن بریزید، قابلمه را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا آب آب شود. . بودن
مرحله 15: به مواد روغن اضافه کنید و زعفران را بپزید
کره آب شده را به مواد اضافه کرده، هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و طعم کره گرفته شود، در قابلمه کوچکی مقداری زعفران بریزید، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید، سپس اجازه دهید زعفران دم بکشد و غلیظ شود.
مرحله 16: دم کرده زعفران را اضافه کنید و آب را بجوشانید
سپس زعفران غلیظ جوشانده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا رنگ زعفران در مواد پخش شود، عطر و طعم زعفران باید به خورد مواد برود، سپس مواد زیر را کنار می گذاریم، سپس مقداری آب در قابلمه می ریزیم، می گذاریم. آن را روی حرارت متوسط تا زمانی که آب به جوش آید.
مرحله 17: برنج را بپزید و آبکش کنید
بعد برنجی را که از شب قبل خیس کرده بودید در قابلمه آب جوش بریزید، بگذارید 5-6 دقیقه بجوشد تا برنج کمی نرم اما نیمه پز شود، سپس برنج را آبکش کنید، در سبد بریزید. تا زمانی که آب اضافی آنها باید حذف شود.
مرحله 18: مواد پایه را با برنج مخلوط کنید
وقتی آب برنج آبکش شده برداشته شد، دو سوم مقدار برنج را در ظرفی ریخته، رب برنج را به آن اضافه کرده، هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود و رب برنج با برنج مخلوط می شود. مخلوط با خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
مرحله 19: سبزی پلو را به مقداری برنج اضافه کنید
یک قسمت از برنج را با سس تکین به شکل ساده مخلوط کرده و به قسمت دیگر سبزی پلو را اضافه کرده، هم بزنید تا مخلوط شود، سپس کمی روغن به شکل مناسبی که غلیظ باشد بریزید و ته آن را کاملا سرخ کنید.
مرحله 20: لایه های برنج را داخل قالب بریزید
سپس قسمتی از برنج را که با مواد پایه مخلوط کرده اید و رنگ آن زرد و ساده است کف قالب بریزید و با کفگیر صاف کنید سپس یک لایه برنج که با سبزی مخلوط شده است برای پلو بریزید. . ، سطح آن را دوباره صاف کنید.
مرحله 21: گوشت را روی برنج بریزید
سپس از مخلوط موادی که با مرغ و رب انار تهیه کردید روی برنج بریزید، طوری پهن کنید که سطح برنج را کاملا بپوشاند، سپس مقداری از برنجی را که با سبزی پلو مخلوط کرده بودید، دوباره روی گوشت بریزید. ترکیب و سطح آن را بپوشانید
مرحله 22: زعفران پخته شده را روی برنج بریزید
سپس بقیه برنج ساده را با مقداری سبزی پلو مخلوط کرده و روی آخرین لایه برنج چینی بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس مقداری زعفران دم کرده که از قبل آماده کرده اید و به دلخواه روی برنج به خوبی غلیظ شده است به آن اضافه کنید. ریختن
مرحله 23: ریش را روی اجاق گاز بپزید
سپس با پشت قاشق برنج را فشار دهید تا فشرده شود، سپس سطح تابه را کاملا با فویل بپوشانید، با چاقوی تیز روی فویل چند سوراخ ایجاد کنید تا بخار آن خارج شود، سپس تابه را روی یک ظرف قرار دهید. حرارت دهید تا غذا بپزد و آماده شود
مرحله 24: پخت خمیر در فر و تنظیم دمای فر
می توانید قالب را در فر قرار دهید، دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و حدود نیم ساعت بگذارید غذا در فر بپزد، با توجه به اینکه دما و حرارت فرهای مختلف متفاوت است، مراقب باشید نسوزد. غذا یا خشک نشدن
مرحله 25: تابه را از فر خارج کنید
وقتی ته چین آماده شد آن را از فر خارج کرده یا از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و فویل روی آن را بردارید و بگذارید کمی در دمای محیط خنک شود سپس ته چین را به شکل دلخواه برش دهید. شکل و اندازه. ضربه.
مرحله 26: کف طبری را تزئین کنید
سپس تاهینی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با برگ های جعفری، ریحان و شوید تازه تزئین کنید و در صورت تمایل می توانید روی طبینا را با خلال های زرشک و پسته تفت داده تزیین کنید و روی تابینا قرار دهید. در آخر تکین طبری را به عنوان یک غذای خوشمزه و شیک برای پذیرایی و مهمانی با سالاد، ترشی، دارچین و تزیین سرو کنید.