طرز تهیه ته چین قارچ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ته قارچ
قارچ تهین یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانید آن را به صورت ساده یا با گوشت تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ته قارچ برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
برنج | 2 فنجان |
ماست ساده | 10 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | ½ فنجان |
گل سرخ | 1 قاشق چایخوری |
اسفناج | 200 تا 300 گرم |
قارچ | 200 گرم |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
سیر | 1 تا 2 قرص |
رب انار | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
روغن سبزیجات | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه ته قارچ
مرحله اول
برای تهیه سس قارچ خوشمزه ابتدا اسفناج را بشویید سپس در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن کشیده شود. سپس اسفناج ها را روی تخته گوشت می چینیم سپس برش می دهیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را پوست گرفته و سپس شسته و ریز خرد می کنیم. سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع ریخته و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا کمی سرخ و کاراملی شود. سپس شله های سیر را جدا می کنیم و ریز رنده می کنیم سپس به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر گرفته شود.
مرحله چهارم
حالا مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. سپس اسفناج خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا رنگ اسفناج تغییر کند.
مرحله پنجم
در این مرحله قارچ ها را شسته و خرد می کنیم سپس به همراه اسفناج به تابه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم. سپس پخت را ادامه می دهیم تا قارچ آب آزاد کند و کاملا سرخ شود.
مرحله ششم
حالا رب انار را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس حرارت را خاموش کنید. سپس یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم سپس 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله می گذاریم آب به نقطه جوش برسد سپس برنج را شسته و به قابلمه آب در حال جوش اضافه می کنیم. سپس اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن کامل شود.
مرحله هشتم
حالا بعد از گذشت این مدت که دور تا دور برنج نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس برنج را آبکش می کنیم. بعد از آن، ماست را با زعفران آب پز، گلاب و روغن در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله نهم
در این مرحله مواد زیر را با همزن دستی هم میزنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. در مرحله بعد برنج آبکش شده را داخل مواد زیر بریزید سپس هم بزنید تا برنج و مواد زیر با هم ترکیب و یکدست شود.
مرحله دهم
حالا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم و نیمی از سس تاچین را داخل قابلمه می ریزیم سپس برنج را با پشت قاشق صاف می کنیم و مخلوط اسفناج را روی برنج تاچین می مالیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله مخلوط اسفناج را روی سطح ته چین پهن می کنیم سپس بقیه پایه چین را اضافه می کنیم. بعد با پشت قاشق برنج را صاف می کنیم سپس فشار می دهیم تا ته چین کاملا فشرده شود.
مرحله دوم
حالا درب قابلمه را با بخار آب بپوشانید سپس روی قابلمه قرار دهید. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس قابلمه را روی آن می گذاریم و می گذاریم کف قابلمه به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت دم بکشد.
مرحله سیزدهم
در نهایت بعد از این مدت ته قارچ را از روی اجاق برداشته سپس بعد از 1 دقیقه در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. در آخر قارچ ها را به دلخواه تزئین کرده سپس سرو کنید. نوش جان.