آشپزی

طرز تهیه ته چین مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت فیله مرغ

تکین مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که بیشتر برای مهمانی ها و مجالس تهیه می شود. امروز با آموزش پخت این غذای خوشمزه هدف وب سایت چیست؟ در صورتی که به دنبال دستور پخت کامل و آزمایش شده هستید در خدمت شما بازدیدکنندگان عزیز هستیم طرز پخت فیله مرغ با ما بمان.

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 4 لیوان
ماست 1 فنجان
زرده 3 عدد
سینه مرغ 2 عدد
زعفران آب پز 4 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
زرشک 2 قاشق غذاخوری
قند 1 قاشق چایخوری
گل سرخ 1 قاشق چایخوری
پیاز 1 عدد کوچک
نمک و فلفل کافی
خلال زردچوبه و پسته کافی

دستور تهیه تهین مرغ

مرحله اول

ابتدا مرغ را شسته سپس در قابلمه مناسب بدون آب می گذاریم و مرغ را با حرارت ملایم کمی تفت می دهیم. سپس پیاز را پوست گرفته و به قطعات کوچک خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. وقتی آب مرغ تبخیر شد، کمی روغن مایع به آن اضافه کنید و مرغ را کمی تفت دهید.

مرحله دوم

در این مرحله به مرغ مقداری نمک و زردچوبه اضافه می کنیم و مرغ را 5 دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس یک و نیم پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می بندیم تا مرغ به آرامی بپزد و فقط نصف شود. یک فنجان آب باقی می ماند

سطح سوم

پس از پخت کامل مرغ، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و کنار بگذارید. در این مرحله آب مرغ را صاف کرده و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

برنج را با توجه به نوع آن در آب و کمی نمک خیس می کنیم سپس یک قابلمه آب روی اجاق می گذاریم و صبر می کنیم تا آب بجوشد سپس کمی نمک و روغن به آب در حال جوش اضافه می کنیم و در آخر برنج را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

وقتی برنج پخت، آن را با آب سرد بشویید. سپس در یک کاسه بزرگ، زرده‌ها را خوب بزنید تا بافت آن‌ها کاملا باز شود. سپس کمی گلاب به زرده ها اضافه می کنیم و در آخر ماست را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران دم کرده و آب مرغ اضافه می کنیم.

مرحله ششم

مواد را خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند سپس برنج آبکش شده را اضافه کرده و دوباره مواد را مخلوط می کنیم. کف ظرف کمی روغن مایع که برای پخت ته چین در نظر گرفته ایم می ریزیم سپس نصف برنج را داخل ظرف می ریزیم و با پشت قاشق کف ظرف را فشار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله زرشک را با مقدار بسیار کمی روغن مایع و شکر به مدت یک دقیقه تفت دهید. مرغ رنده شده را به همراه نصف زرشک روی لایه برنج بریزید و در آخر مابقی برنج را روی مخلوط مرغ و زرشک بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.

مرحله هشتم

در آخر کره را به چند قسمت تقسیم کرده و روی قسمت های مختلف برنج قرار دهید. قابلمه را روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم، حدود یک ساعت طول می کشد تا برنج دم بکشد. در آخر ته ظرف را برگردانده و با خلال زرشک و پسته تزئین می کنیم.

نکاتی در مورد طرز پخت فیله مرغ

طرز پخت ته چین در فر

برای پخت ته چین در فر بهتر است از ظروف مناسبی مانند پیرکس استفاده کنید. برنج و مرغ را روی ظرف پیرکس فشار دهید، سپس برنج را با کره بمالید و فویل بسیار نازکی را روی ظرف پیرکس بکشید. سپس کف ریش را به مدت یک ساعت در فر گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا آماده شود. (منبع: مرغ تکین در فر)

طرز تهیه تهینی مرغ برای 2 نفر

اگر می خواهید مرغ تکین دو نفره درست کنید، فقط مقدار مواد را تغییر دهید. محصولات ذکر شده برای 4 نفر می باشد و با نصف کردن مقدار مواد فوق می توانید تهینی مرغ را برای دو نفر تهیه کنید. اگر می خواهید ته چین را در تابه و فر درست کنید به این لینک مراجعه کنید (طرز تهیه ته چین تک مرغ).

مرغ و بادمجانشون

برای تهیه تهینی با بادمجان به مقدار مواد این دستور ابتدا دو عدد بادمجان متوسط ​​آب پز یا سرخ شده تهیه می کنیم سپس بادمجان ها را کاملا خرد کرده و با بقیه مواد تهینی بالا سرخ می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا