آشپزی

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه تهین مرغ و بادمجان

مرغ و بادمجان تهین یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا برای مجالس و مهمانی ها تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه تهین مرغ و بادمجان برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 4 فنجان
سینه یا فیله مرغ 500 گرم
بادمجان 4 عدد
یک تخم مرغ 3 عدد
زرده 2 عدد
شیر تغلیظ شده ترش 150 گرم
زعفران آب پز ½ فنجان
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
زرشک 4 قاشق غذاخوری
پسته و بادام به مقدار مورد نظر
نمک و فلفل کافی
دارچین و زنجبیل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه تهین مرغ و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه فیل مرغ و بادمجان در ابتدای کار فیله های مرغ را به صورت نوارهای نازک برش می دهیم سپس کمی نمک و فلفل به فیله مرغ اضافه می کنیم تا مزه دار شود. سپس روی فیله ها را می پوشانیم و می گذاریم استراحت کنند.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان ها را شسته سپس با پوست به صورت دایره های نازک برش می دهیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن می ریزیم و برش های بادمجان را در تابه می چینیم.

سطح سوم

حالا دو طرف بادمجان ها را کاملا سرخ کنید. سپس برنج را در ظرف مناسبی بریزید سپس مقداری آب به همراه نمک به برنج اضافه کنید و بگذارید برنج خیس بخورد. سپس یک کاسه مناسب را انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا بافت تخم مرغ خرد شود. سپس گلاب و زعفران دم کرده را به تخم مرغ اضافه می کنیم، دوباره با همزن دستی هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا ماست تغلیظ شده ترش را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم سپس با همزن دستی خوب هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا آب به جوش بیاید.

مرحله ششم

سپس 1 قاشق چایخوری نمک را به همراه برنج خیس شده به قابلمه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا دانه های برنج به هم نچسبد. سپس اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن کامل شود.

مرحله هفتم

وقتی دانه های برنج کاملا نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، برنج را آبکشی کنید، سپس برنج را کنار بگذارید و بگذارید خنک شود. سپس برنج نیمه پخته را به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه کنید.

مرحله هشتم

حالا برنج را به آرامی با مواد مخلوط کنید تا مواد و برنج کاملا مخلوط و یکدست شوند. سپس خلال پسته و خلال بادام را در گلاب می ریزیم سپس می گذاریم خیس بخورد. سپس ظرف مناسب فر را انتخاب می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس کف و کناره ظرف را با کمک قلم مو با کمی روغن آغشته می کنیم تا ته چین به راحتی از ظرف جدا شود.

مرحله دهم

حالا مخلوط برنج و تخم مرغ را کف کاسه بریزید سپس با پشت قاشق فشار دهید تا فشرده و یکدست شود. سپس برش های بادمجان را کنار هم روی برنج بچینید، سپس نوارهای مرغ را به ترتیب روی بادمجان بچینید.

مرحله یازدهم

در این مرحله برای طعم بهتر، مقداری پودر زنجبیل و پودر دارچین را روی نوارهای مرغ می پاشیم، سپس خلال پسته و بادام مزه دار شده با گلاب را با زرشک مخلوط کرده و روی نوارهای مرغ مزه دار می پاشیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله دوباره برنج را روی گوشت نوارهای مرغ می ریزیم سپس همه مواد را به طور یکنواخت می پوشانیم و با فشار قاشق فشار می دهیم. سپس در ظرفی جداگانه زرده تخم مرغ و زعفران پخته شده را با هم مخلوط کنید.

مرحله سیزدهم

حالا با قلم مو مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران پخته شده را کف برنج بزنید تا خوش رنگ تر شود. سپس کف چین را با فویل آلومینیومی می پوشانیم. سپس با چاقو چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم تا هوا به خوبی تبادل شود.

مرحله چهاردهم

در آخر ته چین را به مدت 1 ساعت در فر استراحت می دهیم و سپس از فر خارج می کنیم و می گذاریم کمی خنک شود. سرگرمی روز تاهین را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام و زرشک تزئین می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا