طرز تهیه ته چین گرمساری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ته چین گرمساری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه تکین گرمساری
تکین گرمساری یکی از غذاهای لذیذ و اصیل گرمسار است که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود.این غذای خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی مناسب است.تچین گرمساری که طرفداران زیادی دارد تهیه آن بسیار آسان است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه تکین گرمساری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
برنج | 4 لیوان |
گوشت | 350 گرم |
کشمش | کافی |
پیاز | 3 عدد |
اب | 1 فنجان |
زعفران آب پز | کافی |
کره | 40 گرم |
کره | نصف فنجان |
چوب دارچین | 1 قطعه |
فشار دادن | 5 تکه |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
آهک تازه برش خورده برای تزئین | 1 قطعه |
فلفل سبز شیرین برای دارچین | 7 تا 8 عدد |
طرز تهیه تکین گرمساری
مرحله اول: جوشاندن زعفران
من آماده می کنم ته چین گرمساری ابتدا مقداری زعفران را در ظرف کوچکی بریزید و مقداری آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید زعفران دم بکشد و غلیظ شود مقدار زعفران بستگی به ذائقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد رنگ و طعم و عطر غذا بهتر می شود. ..
مرحله 2: ادویه ها را به گوشت ها اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید
سپس گوشت گوسفندی را که کمی چربی دارد به اندازه های مناسب برش دهید و در ظرفی بریزید سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زیره، زیره سیاه و پودر گوجه فرنگی است را به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم: ادویه ها را مخلوط کرده و زعفران پخته شده را به گوشت ها اضافه کنید
ادویه ها را با دست روی گوشت بمالید و ماساژ دهید تا ادویه ها کاملا جذب گوشت شوند و مزه دار شوند سپس زعفران غلیظ آماده شده را روی گوشت بریزید و خوب با آنها مخلوط کنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران در بیاید گوشت بخورید.
مرحله چهارم: پیازهای خرد شده را روی گوشت ها بریزید و در یخچال بگذارید
سپس پیاز را پوست گرفته و به قطعات کوچکتر خرد کرده و روی گوشت بریزید تا پیاز کاملا سطح آن را بپوشاند سپس روی ظرف را سلفون یا پلاستیک بپوشانید و گوشت را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید دو ساعت استراحت کند و پر شود. . دستکاری شده
مرحله 5: برنج را در آب و نمک خیس کنید
سپس برنج را در ظرفی بریزید و کمی آب اضافه کنید و کمی نمک در ظرف بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود و 2 ساعت برنج را در آب و نمک خیس کنید و در این فاصله پیاز را پوست بگیرید. و به ورقه های نازک برش دهید.
مرحله ششم: پیاز را خرد کرده و تفت دهید و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیازها را در ماهیتابه بریزید و در روغن داغ تفت دهید تا سبک و شفاف شوند، سپس کمی زردچوبه به پیازها اضافه کنید. کمی تفت دهید تا بوی زردچوبه گرفته شود و رنگ آن باز شود
مرحله هفتم: کشمش را به مواد داخل تابه اضافه کرده و تفت دهید
زردچوبه را با پیاز حدود یک دقیقه تفت دهید تا پیاز طلایی شود، سپس مقداری کشمش که قبلا شسته اید، کمی خیس خورده و بافت آن نرم شده است، در تابه را روی مواد قرار دهید، کمی تفت دهید. تا تغییر رنگ داده و خوب سرخ شوند.
مرحله هشتم: در قابلمه ای آب را بجوشانید و دارچین و هل را به آن اضافه کنید
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس داخل قابلمه ای مقداری آب بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس مقداری چوب دارچین و مقداری دانه هل را به آب در حال جوش اضافه کنید. عطر را با دارچین و هل پخش کنید.
مرحله نهم: برنج را در آب جوش بپزید و برنج را آبکش کنید
سپس برنج خیس خورده را در قابلمه ای بریزید و بگذارید 6-7 دقیقه در آب بجوشد و کمی نرم شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را آبکش کنید سپس در یک سبد قرار دهید کنار گذاشتن
مرحله دهم: روغن، زعفران و آب را داخل قابلمه بریزید
سپس در قابلمه ای دیگر مقداری روغن بریزید، مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، مقداری آب به مخلوط روغن و زعفران دم کرده اضافه کنید، سپس یک لایه برنج در قابلمه را روی مخلوط روغن و زعفران قرار دهید. بپزید و آب بریزید.
مرحله یازدهم: گوشت، پیاز و برنج را در قابلمه بریزید
سپس گوشت های مزه دار شده را روی برنج گذاشته و می چینیم سپس مقداری از پیازهای مزه دار شده را که در ظرف همراه گوشت بود روی گوشت ها ریخته و پهن می کنند سپس یک لایه دیگر برنج روی مواد می ریزند. سپس سطح صاف می شود.
مرحله 12: مخلوط پیاز و کشمش را به برنج اضافه کنید و زعفران را روی برنج بریزید.
سپس وسط برنج را یک حفره کوچک ایجاد کنید، سپس مخلوط پیاز و کشمش تفت داده شده را در وسط برنج بریزید، سپس زعفران پخته بسیار غلیظ را روی برنج بریزید و آن را پخش کنید تا عطر و طعم زعفران کاملاً گرفته شود. جذب برنج می شود و رنگ آن در برنج پخش می شود.
مرحله 13: کره را برش داده و روی برنج بریزید
سپس مقداری کره را به قطعات کوچک برش دهید و دور تا دور قابلمه را روی برنج قرار دهید سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج و گوشت به مدت 3 ساعت با حرارت ملایم بپزند تا کاملا پخته و آماده شوند. کف قابلمه گرم است
مرحله چهاردهم: پایه گرمساری را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید
بعد از گذشت این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و تکین گرمساری گرم را در ظرف مناسبی بریزید و با چند برگ نعناع و ریحان و شوید تازه تزیین کنید سپس یک عدد لیموی تازه را شسته و قاچ کرده و روی آن قرار دهید. در بشقاب سرو قرار دهید.
مرحله 15: سرو تکین گرمساری
برای تزیین تاچین گرمساری به سلیقه خود می توانید مقداری فلفل سبز شیرین را تمیز کرده و مانند دارچین در کنار بشقاب قرار دهید سپس تاچین گرمساری را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار با سالاد، ترشی و انواع مختلف تهیه کنید. دارچین و مخلفات سرو کنید.
5
2