طرز تهیه ته چین گرمساری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه تکین گرمساری
تکین گرمساری یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که با مواد ساده درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تکین گرمساری را در ادامه مطلب ببینید. سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
برنج | 5 لیوان |
گوشت سرد گوسفند | 300 گرم |
سبزی پلو | 1 کاسه |
پودر زیره، پودر زیره و پودر لیمو | کافی |
پودر گوجه فرنگی و پودر پیاز | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه تکین گرمساری
مرحله اول
برای تهیه تکین خوشمزه گرمساری در ابتدای کار گوشت را به همراه مقداری پودر زیره، پودر زیره، پودر لیمو، پودر گوجه فرنگی، پودر پیاز و فلفل سیاه در ظرف مناسبی بریزید و خوب ماساژ دهید.
مرحله دوم
حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید، سپس اجازه دهید گوشت به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بماند تا طعم آن را بگیرد. سپس برنج را شسته و در ظرف آب می ریزیم.
سطح سوم
حالا مقداری نمک به کاسه اضافه کنید و بگذارید برنج ۱ تا ۲ ساعت در آب بماند تا خیس بخورد. بعد از این مدت یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوشد.
مرحله چهارم
در این مرحله سبزی پلو (تره، جعفری، موسیر، گشنیز، کمی شنبلیله) را شسته و ریز خرد می کنیم. وقتی آب به جوش آمد، برنج را آبکشی کرده و همراه با 1 قاشق چایخوری نمک در قابلمه بریزید.
مرحله پنجم
حالا اجازه دهید برنج در قابلمه بپزد تا نرم شود. توجه داشته باشید که چون پخت برنج زمان زیادی می برد، تا زمانی که برنج زنده است کمی آبکشی می کنیم. در 1 دقیقه آخر پخت سبزی پلو را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله ششم
بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و سبزی پلو را آبکشی کنید. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب می کنیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم سپس کف قابلمه مورد نظر را در قابلمه محکم می کنیم.
مرحله هفتم
حالا یک سوم سبزی پلو را داخل قابلمه بریزید و گوشت مزه دار شده را از یخچال خارج کنید و روی سبزی پلو داخل قابلمه قرار دهید. سپس سبزی های باقی مانده برای پلو را روی گوشت بریزید و در قابلمه را ببندید.
مرحله هشتم
در این مرحله درب قابلمه را گذاشته و روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم. حالا قابلمه را روی شعله قرار دهید و اجازه دهید مرغ به مدت 3 تا 4 ساعت روی حرارت بماند تا گوشت کاملا بپزد.
مرحله نهم
بعد از این مدت سبزی پلو را مخلوط کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم. در آخر تکین گرمساری را در بشقاب مورد نظر بریزید و با سیر ترشی یا سالاد فصل سرو کنید. نوش جان.