آشپزی

طرز تهیه ته چین گوجه پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ته چین گوجه پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پلو با گوجه فرنگی

تکین پلو با گوجه فرنگی یکی از غذاهای لذیذ و ساده ایرانی است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود، این غذای لذیذ را معمولا به نام دمی توجا یا دمپختک توجا یا استانبولی می شناسند و معمولا به شکل کت یا تکین پلو تهیه می شود. . برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه پلو با گوجه فرنگی برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 3 فنجان پلوپز
گوجه فرنگی تازه 4 تا 5 عدد
سیب زمینیها 2 عدد
پیاز بزرگ 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و پودر کاری کافی
ماست 2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه ها کافی

طرز تهیه پلو با گوجه فرنگی

مرحله اول

برای تهیه پایه گوجه فرنگی پلو ابتدا یک فنجان برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید و کمی آب روی آن بریزید به طوری که آب سطح برنج را بپوشاند و یک انگشت بالاتر از آن باشد سپس نمک و روغن مایع را اضافه کنید. و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

مرحله دوم

سپس آب برنج را بجوشانید و آب برنج را آبکش کنید، سپس برنج را در ظرف دیگری قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس ماست شیرین و جامد را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود، سپس مقداری سیاهدانه بریزید و مخلوط کنید.

سطح سوم

حالا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش دهید و بشویید و بگذارید آبکش شود و خشک شود سپس کف و لبه تابه نچسب را با کره مایع آغشته کنید و سیب زمینی ها را کف تابه و یک لایه برنج بریزید. بر آنها

مرحله چهارم

سپس کف یک قابلمه را با ترکیب برنج و ماست بپوشانید و کمی فشار دهید تا به قابلمه بچسبد، سپس دو پیمانه برنج را بشویید و در قابلمه دیگری بریزید، سپس گوجه ها را شسته و ریز رنده کنید و بچینید. روی برنج بریزید

مرحله پنجم

در صورت تمایل می توانید برگ های گوجه فرنگی خشک را نیز اضافه کنید و اجازه دهید برنج در آب گوجه خیس بخورد و گوجه کاملا جذب برنج شود و اگر آب گوجه فرنگی کافی نبود و روی برنج را نپوشاند کمی آب اضافه کنید و هم بزنید تا روی برنج را بپوشاند.

مرحله ششم

سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا روشن و طلایی شود، سپس زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ شود. زردچوبه باز می شود..

مرحله هفتم

سپس نمک و فلفل و مقداری پودر کاری به ذائقه خود اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود و مخلوط شوند سپس رب گوجه فرنگی را ریخته و با پیاز تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ آن باز شود. .

مرحله هشتم

سپس یک عدد سیب زمینی را پوست گرفته و بشویید و ریز خرد کنید و سپس به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا سیب زمینی ها کمی طلایی شوند سپس برنج را به همراه آب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و همه چیز را مخلوط کنید. مواد را با هم ترکیب کنید.

مرحله نهم

سپس مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید تا روی برنج را بپوشاند سپس روی حرارت ملایم بجوشانید و آب آن را خالی کنید سپس مخلوط مواد را به قابلمه ای که ته آن سیب زمینی ها را گذاشته اید بریزید. برنج و ماست. .

مرحله دهم

سپس یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید و برنج خوب پخته شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و دوباره در ظرف مناسبی بریزید تا برنج به شکل قالب از قابلمه خارج شود و در ظرف قرار دهید. ، سپس به اندازه دلخواه برش دهید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا