طرز تهیه توپک خرمایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
چگونه توپ خرما درست کنیم
گلوله خرما یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که برای سرو در مهمانی ها بسیار مناسب است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. چگونه توپ خرما درست کنیم برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای توپ خرما |
|
تاریخ | 1 کیلوگرم |
شیره خرما یا شیره انگور | 2 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
گردو | کافی |
کنجد، پودر نارگیل و ترافل گل | کافی |
چگونه توپ خرما درست کنیم
مرحله اول
من آماده می کنم توپ های خرمای مجلسی در ابتدای کار هسته خرماها را جدا می کنیم و در سینی مناسب می چینیم سپس شیره خرما را به سینی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خرما نرم شود و بافت آن باز شود.
مرحله دوم
حالا پودر دارچین را به همراه مقداری گردوی خرد شده به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید، سپس اجازه دهید پوره خرما کمی خنک شود.
سطح سوم
وقتی پوره خرما کمی ولرم شد با دست خیس قسمتی از آن را به اندازه یک گردوی بزرگ جدا کنید و در دست بغلتانید. سپس گلوله های خرما را به دلخواه در کنجد و ترافل های رنگی و نارگیل میغلتانیم.
مرحله چهارم
وقتی سطح گلوله ها کاملا پوشیده شد، آنها را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. در نهایت گلوله های خرما را در ظرف مورد نظر بریزید و با چای سرو کنید. نوش جان.