آشپزی

طرز تهیه توپک مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه توپک مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه توپ مرغ

توپ های مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد ساده تهیه می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه توپ مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 300 گرم
پیاز 1 قطعه
سیر 2 قرص
یک تخم مرغ 2 عدد
جعفری 3 قاشق غذاخوری
پیتزا با پنیر 50 گرم
ارد کافی
آرد سوخاری کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه توپ مرغ

مرحله اول

برای تهیه گلوله های مرغ خوشمزه، در ابتدای کار، سینه مرغ را در ظرف مناسبی چرخ کرده، سپس سیر و پیاز را به صورت دندانه های ریز رنده شده رنده کرده و از صافی رد کنید تا آب اضافی آنها کاملا گرفته شود.

مرحله دوم

حالا جعفری را بشویید و نگینی خرد کنید سپس به همراه پیاز و سیر و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به کاسه اضافه کنید. سپس پنیر پیتزا را به همراه تخم مرغ ها به کاسه اضافه کنید.

سطح سوم

حالا مواد داخل کاسه رو با دست خوب ورز میدیم تا مواد ترکیب و یکدست بشه. سپس با دست خیس مواد را به اندازه یک نارنگی کوچک جدا کرده و به شکل گلوله در آورید سپس در آرد سفید بغلتانید.

مرحله چهارم

سپس گلوله ها را در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا سطح آنها را کاملا بپوشاند. حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازه ای روغن اضافه کنید که توپ ها زیر آب بمانند.

مرحله پنجم

حالا اجازه دهید روغن خوب داغ شود سپس گلوله ها را داخل روغن بیندازید و سرخ کنید تا طلایی شوند. در آخر گلوله های سرخ شده را روی دستمال بگذارید تا چربی اضافی آنها گرفته شود. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا