طرز تهیه تیرامیسو لیمویی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه تیرامیسو لیمویی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه تیرامیسو لیمویی
تیرامیسو لیمو یکی از دسرهای لذیذ و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد و بسیار آسان و سریع تهیه می شود.طعم لیمویی موجود در این دسر فوق العاده است و این دسر خوشمزه بسیار شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی می باشد. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه تیرامیسو لیمو به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای تیرامیسو | |
بیسکویت حلقه زنانه | 1 بسته |
مواد لازم برای شربت لیمو | |
اب | 1 فنجان |
آبلیموی تازه | 150 میلی لیتر |
قند | 50 گرم معادل 3 و نیم قاشق غذاخوری است |
پوست لیمو ترش | 2 تا 3 عدد |
برگ نعنا | 4 تا 5 برگ |
مواد لازم برای خامه | |
کرم رنگ | 400 گرم |
پنیر لبنه | 350-400 گرم |
مواد لازم برای سس لیمو | |
تخم مرغ کامل | 4 عدد |
زرده | 2 عدد |
قند | 180 گرم |
پوست یک لیموی بزرگ را رنده کنید | 1 قطعه |
آبلیموی تازه | 150 میلی لیتر |
روغن سرد | 4 عدد معادل 120 گرم |
طرز تهیه تیرامیسو لیمویی
مرحله اول
ابتدا برای تهیه شربت در قابلمه ای مقداری آب بریزید سپس شکر را داخل آن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود سپس یک لیموی تازه را شسته و چند تکه از پوست آن را بردارید و به مخلوط مواد اضافه کنید. یک قابلمه اضافه کنید.
مرحله دوم
سپس مقداری لیمو را از وسط نصف کنید و آب آن را بگیرید و مقداری از آب آن را داخل قابلمه بریزید سپس شسته و مقداری برگ نعناع تازه اضافه کنید و سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود و کاملا در آب حل کنید.
سطح سوم
سپس اجازه دهید مخلوط مواد چند دقیقه بجوشد و عطر لیمو و نعنا در شربت پخش شود و وقتی غلظت شربت کمی زیاد شد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود و به دمای محیط برسد. و سپس در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
سپس برای تهیه سس لیمو، تخممرغها و زردهها را در قابلمهای مناسب برای سس بریزید و آنها را با همزن بزنید تا گلوله شوند و بافت صافی پیدا کنند، سپس یک عدد لیموترش تازه را بشویید و پوست سبز را رنده کنید.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که وقتی پوست لیمو را رنده می کنید به قسمت سفید آن دست نزنید چون تلخ می شود سپس پوست لیمو رنده شده را در ظرفی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با دست هم بزنید تا یکدست شود و سپس به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید. .
مرحله ششم
سپس چند عدد لیمو ترش را برش داده و آب آن را بگیرید و مقداری از آن را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و سپس تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و دقت کنید که حرارت کم باشد و مخلوط را مدام هم بزنید.
مرحله هفتم
وقتی مخلوط شروع به جوشیدن و غلیظ شدن کرد، مخلوط را چند دقیقه با هم زدن مدام بپزید تا کاملا غلیظ شود و بعد از اینکه به غلظت مناسب رسید، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره کاملا آب شود و با مواد خوب مخلوط شود. مخلوط می شوند
مرحله هشتم
سپس سس را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید و کنار بگذارید تا خنک شود، سپس برای درست کردن مواد خامه ای، خامه قنادی را که زودتر از فریزر درآورده اید و تقریباً نیمه جامد است در ظرفی بریزید و آن را با همزن برقی بزنید
مرحله نهم
خامه قنادی باید فرم بگیرد و پدهای همزن روی خامه بماند و اگر ظرف را برگردانید خامه بیرون نیاید سپس پنیر لبنه را در ظرف دیگری بریزید و نیمی از سس لیمو را به آن اضافه کنید و بزنید. با همزن برقی تا یکدست شود.
مرحله دهم
سپس خامه فرم گرفته را در چند مرحله به مخلوط پنیر اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید تا بافت آنها یکدست و یکدست شود سپس برای تهیه دسر تیرامیسو ظرف مورد نظر را آماده کرده و بیسکویت لیدی را در شربت آغشته کنید.
مرحله یازدهم
بعد از چند ثانیه بیسکویت ها را از شربت خارج کرده و در ته ظرفی بچینید تا کاملا کف ظرف را بپوشاند، سپس نیمی از مواد خامه را روی بیسکویت ها بریزید و آن ها را پخش کنید تا کاملا بپوشند. بیسکویت ها و سطح آن را صاف کنید.
مرحله دوازدهم
سپس یک لایه دیگر از بیسکویت خیس خورده روی خامه گذاشته و سپس بقیه مواد خامه را روی بیسکویت ها ریخته و روی سطح آن را صاف می کنیم و سرگرمی روز مایه لیمو باقی مانده را روی دسر ریخته و صاف می کنیم و سپس ظرف دسر را صاف می کنیم. در یخچال گذاشته می شود
مرحله سیزدهم
اجازه دهید دسر به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال بماند و طعم همه مواد کاملا با هم مخلوط شود، پس از این مدت آن را از یخچال خارج کرده و روی دسر را با مقداری گردوی خرد شده، مقداری برگ نعنا و چند برش لیموی تازه روی دسر قرار دهید. تزئین
5
2