طرز تهیه جوجه کباب با استخوان با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب با استخوان را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مرغ کبابی روی استخوان
مرغ کبابی با استخوان یکی از کباب های اصیل و خوشمزه ایرانی است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مرغ کبابی روی استخوان برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
یک مرغ کامل | 1 قطعه |
زعفران آب پز | ½ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ⅓ لیوان |
ماست | 3 قاشق غذاخوری |
سس سفید | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | 3 قاشق غذاخوری سر پر |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
کره | کافی |
خردل | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مرغ کبابی روی استخوان
مرحله اول
برای تهیه مرغ کبابی با استخوان، ابتدا سینه و پای مرغ را روی گریل خرد می کنیم، سپس در ظرف مناسبی اضافه می کنیم. سپس زعفران پخته شده را به مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا روی مرغ را سلفون میکشیم سپس به مدت 1 ساعت در یخچال میگذاریم تا زعفران جذب مرغ شود و خوب رنگ بگیرد. بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله کره مایع را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا کره روی مرغ را بپوشاند سپس روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید مرغ به مدت 30 دقیقه در یخچال بماند.
مرحله چهارم
حالا سس مرغ را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا ماست را به همراه سس سفید و سس خردل در ظرف مناسبی می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا قوام سس و ماست حل شده و مخلوط و یکدست شود. .
مرحله پنجم
در این مرحله آبلیموی تازه، نمک و فلفل را به سس اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. بعد از 30 دقیقه مرغ را از یخچال خارج کرده و سس را به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا مرغ را ماساژ می دهیم تا سس به خورد آن برود. سپس فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را می شوییم و خلال می کنیم سپس به مرغ اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله دوباره روی کاسه را با مواد مرغ کبابی بپوشانید و بگذارید مواد مرغ کبابی به مدت 2 ساعت در یخچال بماند تا طعم آن به مرغ داده شود. بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله هشتم
حالا تکه های مرغ را به طور یکنواخت روی سیخ ها می گذاریم، سپس ذغال ها را یکنواخت روشن می کنیم و سیخ ها را روی گریل می گذاریم. سپس سیخ ها را هر چند دقیقه یکبار می چرخانیم تا جوجه ها یکنواخت برشته شوند.
مرحله نهم
در آخر برای خوش رنگ تر شدن و خوش طعم شدن جوجه ها کمی کره آب می کنیم سپس با قلم مو می مالیم. در آخر مرغ کبابی را در بشقاب مورد نظر قرار دهید و با گوجه و برنج کبابی سرو کنید. نوش جان.
5
2