آشپزی

طرز تهیه جوجه کباب خامه ای با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه مرغ کبابی خامه ای

مرغ کبابی خامه ای یکی از مرغ های کبابی خوشمزه و لذیذ است که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود.در تهیه این مرغ کبابی از خامه استفاده می شود که طعمی نفیس و دلچسب به مرغ می دهد این غذای جذاب برای سرو مناسب است. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه مرغ کبابی خامه ای به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
ران یا سینه مرغ بدون استخوان کافی
ماست 3 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 2 تا 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
لیموی تازه 1 تا 2 عدد
فلفل قرمز و فلفل سیاه کافی
پودر سیر و پودر پیاز کافی
پل بیبر کافی
پودر هل (اختیاری) به مقدار مورد نظر
زعفران آب پز غلیظ کافی
زرشک کبابی برای تزیین کافی
برش های پسته برای تزیین کافی
فلفل دلمه ای برای تزئین 2 عدد

طرز تهیه مرغ کبابی خامه ای

مرحله اول: جوشاندن زعفران

ابتدا در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد طعم مرغ کبابی بهتر می شود. بودن. .

مرحله دوم: مرغ ها را خرد کرده و با زعفران پخته مخلوط کنید

سپس به دلخواه استخوان ران یا سینه مرغ را جدا کرده و به اندازه های مناسب برش دهید و در ظرفی بریزید و سپس زعفران دم کرده غلیظ را روی مرغ های خرد شده بریزید و خوب هم بزنید تا زعفران دم پز شود. جوجه ها می روند .

مرحله سوم: خامه و ماست را مخلوط کرده و کمی نمک اضافه کنید

اجازه دهید تا رنگ و عطر و طعم زعفران کاملا به خورد جوجه ها برود و در همین حین داخل ظرفی مقداری ماست بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس کمی نمک به آن اضافه کنید. مخلوطی از ماست و خامه را بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 4: ادویه ها را در مواد خرد کنید

سپس ادویه هایی که شامل پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز و مقداری پودر هل است را به ذائقه خود به مواد اضافه کنید و به مقدار دلخواه مخلوط کنید تا کاملا با بقیه مواد مخلوط شوند. عطر ادویه ها باید در مخلوط مواد نفوذ کند.

مرحله 5: روغن زیتون را به مواد اضافه کنید

سپس مقداری روغن زیتون روی مواد بریزید و دوباره هم بزنید تا روغن زیتون کاملا مخلوط شده و قوام یکنواختی به دست آید و وقتی مواد سس خوب مخلوط شدند یک عدد لیموترش تازه را شسته و از وسط نصف کرده و فشار دهید. ، اخذ شده.

مرحله ششم: آب لیموی تازه را به مواد اضافه کنید

سپس آبلیمو را روی مخلوط مواد بریزید، هم بزنید تا طعم لیمو به خود بگیرد، اگر لیموی تازه ندارید می توانید از آبلیموی آماده شده استفاده کنید، روی مواد بریزید، سپس مخلوط سس آماده شده را روی مرغ ها بریزید. و ترکیب کنید.

مرحله 7: مرغ مزه دار شده را در یخچال قرار دهید

مرغ ها را با سس خوب هم می زنیم تا مواد روی همه مرغ ها پخش شود، سپس روی ظرف را سلفون یا نایلون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم، جوجه ها را با ادویه ها به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال می گذاریم. و کاملا طعم دار شده ..

مرحله هشتم: به جوجه ها استراحت دهید

جوجه ها هر چه بیشتر با مواد سس داخل یخچال بمانند طعم بهتری خواهند داشت و مقدار بیشتری از مخلوط سس را می خورند، پس سعی کنید جوجه ها را با مواد ماریناد حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شده اند.در این فاصله برنج را بجوشانید.

مرحله نهم: آب را بجوشانید و برنج را داخل قابلمه بریزید

در قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، کمی نمک اضافه کنید، هم بزنید، سپس برنجی را که از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس کرده بودید در آب بریزید و قابلمه را با آب جوش نمک بزنید.

مرحله 10: برنج را در آب بجوشانید و آبکش کنید

سپس داخل قابلمه مقداری روغن بریزید، اجازه دهید برنج حدود 6 تا 7 دقیقه در آب بجوشد تا قوام کمی نرم شود و نیم پز شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را آبکش کنید، اجازه دهید آب آن گرفته شود. مازاد.

مرحله یازدهم: کف قابلمه برنج را درست کنید

در قابلمه ای دیگر روغن بریزید و نان ها را به صورت دایره ای برش دهید تا ته قابلمه درست شود و ته قابلمه بچینید یا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشویید و چرخ برش بزنید و ته قابلمه بچینید. برای پوشاندن کف قابلمه.پوشاندن

مرحله 12: برنج را جوشانده و دم کنید

سپس برنج آبکش شده را در قابلمه روی سیب زمینی ها بریزید، چند تکه روغن روی برنج بگذارید تا روغن در حین پخت آب شود و روی برنج برود، سپس در قابلمه را ببندید، اجازه دهید برنج حدود یک ساعت بپزد و با احتیاط نفس بکشید.

مرحله 13: جوجه ها را کبابی کنید

در مرحله بعد مرغ ها را از یخچال خارج کرده سپس به سیخ بکشید، کمی کره آب شده را روی صفحه گریل بپاشید، حالا سیخ های مرغ را روی صفحه گریل بگذارید، اجازه دهید مرغ ها برشته شوند تا طلایی شوند و بپزند.

مرحله چهاردهم: مرغ را به جای کباب کردن سرخ کنید یا بپزید

پس از پخته شدن یک طرف مرغ ها سیخ ها را بچرخانید تا طرف دیگر آنها طلایی و پخته شود و به جای تفت دادن مرغ ها می توانید آنها را کبابی کنید یا در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. داغ باش

مرحله 15: مرغ ها را سرخ کنید

سپس مرغ ها را در ماهیتابه قرار دهید، اجازه دهید یک طرف آن کاملا قرمز و طلایی شود، سپس آن ها را برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود، سپس مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، همه مرغ ها را به همین ترتیب. سرخ کردن

مرحله شانزدهم: برنج و مرغ را در ظرف مناسبی به شکل دلخواه بریزید

سپس برنج را در ظرف مناسبی بریزید، روی آن را با زعفران آب پز غلیظ تزیین کنید، سپس مرغ ها را با سیخ یا بدون سیخ روی برنج بچینید و به شکلی مناسب بچینید یا مرغ ها را روی برنج بچینید. برنج بده

مرحله هفدهم: مرغ کبابی خامه ای را تزئین کرده و سرو کنید

برای تزیین هم می توانید از زرشک کبابی، خلال پسته و فلفل دلمه ای استفاده کنید و در آخر مرغ کبابی خامه ای را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی ها با سالاد، ترشی، دارچین و تزیین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا