آشپزی

طرز تهیه جوجه کباب لاری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب لاری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه لری مرغ کبابی

مرغ کبابی لاری یا ماستی یکی از سیخ های قدیمی و اصیل ایرانی است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه لری مرغ کبابی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 600 گرم
ماست 1 فنجان
بذر گشنیز 1 قاشق چایخوری
پیاز 2 عدد
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه لری مرغ کبابی

مرحله اول

من آماده می کنم جوجه کباب لری در رستوران، ابتدا سینه های مرغ را به قطعات مساوی برش می دهیم، سپس در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس پیاز را پوست گرفته و به ورقه های درشت برش دهید.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز خرد شده را به کاسه مرغ اضافه می کنیم سپس روغن مایع را به همراه ماست تغلیظ شده اضافه می کنیم و چند دقیقه مرغ را با دست خوب ماساژ می دهیم تا مواد معطر جذب شود.

سطح سوم

حالا آب لیموترش تازه، پاپریکا، تخم گشنیز، نمک و فلفل را به سینه مرغ مزه دار شده اضافه کنید و مخلوط کنید، سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله مرغ را در یخچال بگذارید تا طعم دار شود. سپس پس از گذشت این مدت مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم سپس سیخ های چوبی را به مدت 10 دقیقه در آب قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا بعد از این مدت سینه مرغ را رشته می کنیم. سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم سپس اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود.

مرحله ششم

در آخر سیخ های چوبی را در تابه می گذاریم سپس مرغ را دو طرف به طور یکنواخت سرخ می کنیم. در آخر مرغ ها را در ظرف دلخواه بچینید و با برنج زعفرانی و گوجه فرنگی سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا