طرز تهیه جوجه کباب لری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه مرغ کبابی لری
مرغ کبابی لری یکی از غذاهای سنتی لرستان است که در دستور پخت های مختلفی تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه مرغ کبابی لری برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه و ران مرغ | 1 کیلوگرم |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
فلفل | ½ فلفل سیاه |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
پیازچه | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری | 1 قاشق غذاخوری |
تره فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زعفران آب پز | کافی |
طرز تهیه مرغ کبابی لری
مرحله اول
برای تهیه لری مرغ کبابی خوشمزه ابتدا سینه و پای مرغ را به مکعب های مساوی برش می دهیم سپس در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس پیازچه را به همراه تره فرنگی و جعفری شسته و در آبکش بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله سبزی های معطر را می گذاریم آب اضافی آن ها را گرفته و روی تخته گوشت می گذاریم سپس آنها را ریز خرد می کنیم و به مرغ سوخاری اضافه می کنیم. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید.
سطح سوم
حالا پیاز را خلال کرده سپس به مرغ سوخاری اضافه کنید. بعد فلفل را شسته و درشت خرد می کنیم و به همراه نمک و فلفل و سس مایونز و روغن مایع به مرغ سوخاری اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله جوجه ها را با مواد طعم دهنده ماساژ می دهیم تا طعم ها به سمت مرغ ها برود. سپس روی کاسه را سلفون میپوشانیم و به مدت 7-8 ساعت در یخچال میگذاریم تا مرغها طعمدار شوند.
مرحله پنجم
حالا بعد از گذشت این مدت مرغ های طعم دار را از یخچال خارج می کنیم و زعفران دم کرده را به همراه آبلیموی تازه اضافه می کنیم و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
مرحله ششم
در نهایت بعد از این مدت مرغ ها را از یخچال خارج کرده و به سیخ می کشیم. سپس ذغال ها را به طور یکنواخت روشن می کنیم، سپس سیخ ها را روی گریل می گذاریم و اجازه می دهیم مرغ کاملا بپزد. نوش جان.