آشپزی

طرز تهیه جوجه کباب هندی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب هندی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مرغ کبابی هندی

مرغ کبابی هندی یکی از انواع کباب های تند و ادویه دار در هند است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مرغ کبابی هندی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
جوجه 1 کیلوگرم
سیر 4 عدد قرص
جعفری 1 قاشق غذاخوری
سرکه سفید ¼ فنجان
بذر گشنیز 1 قاشق غذاخوری
زیره 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
زعفران آب پز 4 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
فلفل 1 قطعه
نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه مرغ کبابی هندی

مرحله اول

برای تهیه مرغ کبابی هندی خوشمزه، در ابتدای کار مرغ را به صورت مرغ کبابی برش می دهیم و کنار می گذاریم. سپس سیر را ورقه های درشت برش می دهیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم.

نکته: معمولاً از بازو یا ران مرغ برای تهیه مرغ کباب هندی استفاده می شود.

مرحله دوم

در این مرحله جعفری را ریز خرد کرده و به همراه سرکه سفید، دم کرده زعفران، نمک و سس مایونز به کاسه اضافه کنید. سپس فلفل را ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.

سطح سوم

حالا دانه های گشنیز، زیره سیاه و فلفل قرمز را در هاون ریخته و به صورت پودر در بیاورید و به کاسه حاوی مواد اضافه کنید. سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

تکه های مرغ را به کاسه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام تکه های مرغ با طعم آغشته شوند. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم.

نکته: هر چه زمان استراحت طولانی تر باشد، مرغ ها نرم تر و نرم تر می شوند.

مرحله پنجم

بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج می کنیم سپس گریل زغالی را به طور یکنواخت روشن می کنیم. سپس تکه های بدون استخوان و تکه های استخوان دار را جدا رشته می کنیم.

نکته: از آنجایی که قطعات بدون استخوان سریعتر پخته می شوند، بهتر است آنها را به سیخ بکشید.

مرحله ششم

سیخ ها را روی کباب پز می گذاریم و هر چند لحظه یکبار آن ها را می چرخانیم تا جوجه ها یکدست برشته شوند. توجه داشته باشید که برای پخت این کباب حرارت ذغال نباید زیاد باشد و نیازی به بادکش نیست.

مرحله هفتم

در صورت تمایل می توانیم هنگام تفت دادن جوجه ها کمی روغن و زعفران را مخلوط کرده و با قلم مو روی آن بمالیم. در آخر سیخ ها را در ظرف دلخواه بریزید و با نان یا برنج سرو کنید.

نکته: پیشنهاد می کنیم این کباب خوشمزه را با گوجه و فلفل کبابی سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا