طرز تهیه جوجه کباب یونانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب یونانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز پخت مرغ گریل یونانی
مرغ گریل یونانی یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که منحصر به یونان است و تهیه آن بسیار آسان و با روش های مختلف و مواد مختلف است.این نوع مرغ کبابی طعم فوق العاده ای دارد و یکی از غذاهای مورد علاقه همه است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز پخت مرغ گریل یونانی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات لازم برای 2-3 نفر | |
سینه مرغ مکعبی شده | 1 قطعه |
ماست ترجیحا موسیر است | 2 قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | 2 قرص |
پوست لیمو ترش | نصف قاشق مرباخوری |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
روغن زیتون | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 2 قاشق چایخوری |
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری ریز خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | 1 قطعه |
کره نرم یا آب شده | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مرغ کبابی یونانی
تهیه و مرینیت کردن مرغ
اول برای طرز پخت مرغ گریل یونانی برای روش رستورانی، فیله های مرغ را از شب قبل خوابانده تا نرم شوند، برای مرغ گریل شده یونانی، فیله های مرغ را به اندازه های دلخواه برش داده و در ظرفی بریزید، سپس نمک بزنید و بریزید.
پیاز را اضافه کنید و مرغ را بگذارید
سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید و خلال کنید و به خلال های مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید سپس درب ظرف را ببندید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند و بعد از دو سه ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید. . بیرون میاورم
پیاز را خرد کنید
سپس خلال های پیاز را از مخلوط جدا کنید، دلیل اینکه پیاز را از مخلوط جدا می کنید این است که مواد ماریناد به پیاز می چسبد، پس بهتر است خلال های پیاز را جدا کنید، اما اگر زمان کافی ندارید، می توانید پیاز را با بقیه مواد ماریناد اضافه کنید.
سیر و ماست را اضافه کنید
سپس دو حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و به خلال های مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغ ها بوی سیر را بگیرند سپس مقداری ماست غلیظ شده روی مواد بریزید و مخلوط کنید تا همه مرغ ها با ماست آغشته شوند.
جعفری و پوست لیمو را اضافه کنید
سپس مقداری جعفری را تمیز کرده و بشویید و وقتی آب اضافی آن خشک شد برش دهید و روی مرغ ها بریزید و مخلوط کنید سپس یک عدد لیمو را بشویید و پوست آن را با رنده ریز رنده کنید سپس به صورت ورقه ای برش دهید. مرغ را اضافه کنید.
آب لیمو را اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید
در مرحله بعد لیمو را از وسط نصف کرده و آب آن را بگیرید، مقداری را روی مرغ بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس کمی روغن زیتون به مواد اضافه کنید، بریزید و مخلوط کنید.
خامه ترش و سس مایونز را به مرغ اضافه کنید
سپس مقداری خامه صبحانه به مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا جذب شود سپس مقداری سس مایونز را روی مواد ریخته و خوب مخلوط کنید سپس مقدار کره را در ظرفی ریخته و به روش حمام آب کاملا آب کنید.
کره را آب کرده و به مرغ اضافه کنید
سپس کره آب شده را به مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و از عصر تا صبح در یخچال قرار دهید تا مرغ ها طعم دار شوند و عطر همه مواد را بخورید.
در یخچال بگذارید و یک مرغ خوش طعم درست کنید
سپس برش های مرغ را از یخچال خارج کرده و سیخ کنید و کباب کنید و دقت کنید که سیخ ها را هر چند دقیقه یکبار بچرخانید تا سیخ ها خوب و آبدار شوند یا مرغ ها را با سیخ چوبی در ماهیتابه قرار دهید تا خوب شود. رفتن سرخ کردن
پختن مرغ کبابی یونانی روی سیخ یا تابه
پختن مرغ کبابی به این صورت بسیار آبدار و خوش طعم خواهد بود، سپس مقداری گوجه فرنگی را بشویید و برای پخت کامل آن ها، دو طرف گوجه ها را با چاقوی تیز ببرید و ابتدا 4 برش بزنید سپس یک ضربدر بزنید. .
پختن گوجه فرنگی کبابی
دقت کنید که برش های گوجه فرنگی خیلی عمیق نباشد و فقط پوست گوجه ها را بخراشید تا هنگام کباب کردن از سیخ نیفتد، سپس گوجه ها را به سیخ بکشید و دو طرف آن را نمک بپاشید و گریل کنید. کباب کنید تا خوب درست شود. بلند شوید
مرغ گریل یونانی را با غذای جانبی سرو کنید
سپس مرغ کبابی به سبک یونانی را در بشقاب مناسبی بچینید و گوجه های برشته را در کنار آن بچینید و روی آن را با چند برگ نعناع و گشنیز و ریحان تازه تزئین کنید و تزیین کنید.
5
2