آشپزی

طرز تهیه جگر گوسفندی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه جگر گوسفند

سلام دوستان! امروز می خواهیم طرز پخت جگر بره را با هم یاد بگیریم. این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است و می تواند یک غذای عالی برای ناهار یا شام باشد. پس بیایید با هم کار کنیم و این غذای خوشمزه را درست کنیم.

برای تهیه جگر گوسفند ابتدا جگر را خوب بشویید و به اندازه دلخواه ببرید. پیاز را ریز خرد کرده و با جگر و آبلیمو و ادویه مخلوط می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا طعم دار شود. بعد از آن جگرها را به سیخ می زنند و روی زغال یا در تابه یا در فر تفت می دهند تا خوب سرخ شوند. در آخر با نان، پیاز و جعفری سرو کنید. نوش جان!

مواد اولیه برای 3 نفر اندازه ی
جگر گوسفند 500 گرم
پیاز 1 قطعه بزرگ
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
ادویه جات و مواد دیگر اندازه ی
نمک کافی
فلفل کافی
فلفل قرمز کافی

طرز تهیه جگر گوسفند

مرحله 1: آماده سازی کبد

ابتدا جگر را خوب بشویید و یک لایه نازک روی آن را با چاقو بردارید. سپس جگر را به اندازه دلخواه (نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک) ببرید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله 2: پیاز را خرد کنید

پیاز را پوست گرفته و به ورقه های بزرگ برش دهید. سپس پیاز را در ظرفی بریزید.

مرحله 3: جگر را مزه دار کنید

جگرهای آماده را به کاسه با پیاز اضافه کنید. سپس آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز را به مواد اضافه کنید. کاسه را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا جگرها طعم دار شوند.

مرحله 4: زغال چوب را آماده کنید

زغال چوب را خوب گرم کنید. این مرحله برای کسانی است که قصد دارند جگر را روی زغال کبابی کنند.

مرحله 5: جگر را روی یک سیخ بکشید

جگرهای پیاز را جدا کرده و به سیخ بکشید. سیخ ها را روی ذغال ها قرار دهید و به چرخش آن ها ادامه دهید تا جگر خوب پخته و قهوه ای شود. اگر می خواهید جگر کمی آبدار باشد، زودتر آن را از روی زغال ها جدا کنید و اگر می خواهید جگر بپزد، مدت بیشتری روی زغال ها بگذارید.

مرحله 6: پختن جگر روی گاز

ماهیتابه را کمی چرب کنید و بگذارید داغ شود. جگرها را روی سیخ های کوچک چوبی یا فلزی بکشید و در تابه قرار دهید. یک طرف جگر را کاملا سرخ کنید و سپس طرف دیگر را سرخ کنید.

مرحله 7: پختن جگر در فر

فر را روشن کنید و یک توری مخصوص روی سینی فر قرار دهید. سیخ های جگر را روی کباب پز قرار دهید. فر را روی 200 درجه تنظیم کنید و سیخ ها را هر 10 دقیقه یکبار بچرخانید تا جگرها پخته و برشته شوند.

مرحله 8: جگر را سرو کنید

جگرهای پخته شده را با نان، پیاز و جعفری سرو کنید. نوش جان!.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا