طرز تهیه حسو شاهرودی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه طعم شاهرودی
حصو شاهرودی یکی از انواع دسرهای شاهرودی خوشمزه و اصیل است که عطر و طعم آن عالی است و بسیار راحت و سریع درست می شود.حسو شاهرودی سبک و لطیف است و برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب و شیک است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه طعم شاهرودی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم هسو شاهرودی | |
آرد گندم | 3 قاشق غذاخوری |
نشاسته رنگی | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 8 قاشق غذاخوری سر صاف |
شیر نر | 4 فنجان |
وانیل | کافی |
گل سرخ | کافی |
طرز تهیه طعم شاهرودی
تهیه و ترکیب آرد گندم و نشاسته با شیر
ابتدا آرد گندم را در ظرفی ریخته و نشاسته را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس کمی شیر اضافه کرده و کاملاً مخلوط می کنیم تا کاملاً یکدست شود سپس بقیه شیر را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا گلوله ای نباشد. آردی باقی نمانده
یکدست شدن مخلوط و افزایش غلظت آن
برای اینکه مخلوط یکدست و یکدست شود و آرد گلوله ای باقی نماند، مخلوط را از صافی رد کنید، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود، مراقب باشید مدام هم بزنید تا یکدست شود، نچسبد.
شکر و وانیل را به مزه اضافه کنید
وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید و کمی غلیظ شد، شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آن حل شود، سپس وانیل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل به مخلوط کشیده شود و بافت یکدست شود. و یکنواخت
کشف حس آشپزی و افزودن گلاب
وقتی مخلوط چروک شد به این معنی است که عطر آن آماده است و زمان پخت به پایان رسیده است و در این مرحله می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود کمی گلاب به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب در کل پخش شود. مخلوط .بودن
مخلوط را خنک کرده و برای آخرین بار صاف کنید
سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود و در آخر می توانید دوباره مخلوط را از صافی رد کنید تا اگر فراموش کردید هم بزنید و گلوله ای در مخلوط وجود داشت کاملا مخلوط شود. صاف.
سرو کنید و با آجیل خرد شده تزئین کنید
سپس مقداری از هاسوتو را در بشقاب های سرو بریزید و به دلخواه روی آن را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده یا بادام تزیین کنید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. در نهایت حسو شاهرودی را به عنوان یک دسر خوشمزه و شیک با هر دسر پذیرایی سرو کنید.