طرز تهیه حلوای بیسکویتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه حلوای بیسکویتی
حلوای بیسکویتی یکی از انواع حلوای ساده و خوشمزه ایرانی است که طبق دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلوای بیسکویتی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای حلوای بیسکویتی |
|
بیسکویت پای بوربن | 2 فنجان |
کره | 30 گرم |
روغن مایع | ¾ فنجان |
مواد لازم برای شهد حلوا |
|
شیر نر | 2 فنجان |
قند | 1 فنجان |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
گل سرخ | ¼ فنجان |
زعفران آب پز | کافی |
طرز تهیه حلوای بیسکویتی
مرحله اول
برای تهیه حلوای بیسکویتی خوشمزه ابتدا از حلوا شهد تهیه می کنیم، برای این منظور شیر را به همراه شکر، پودر هل، گلاب و زعفران دم کرده در قابلمه مناسبی می ریزیم سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا اجازه دهید ذرات شکر در شیر حل شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید. توجه داشته باشید که نیازی به جوشاندن و غلیظ شدن شهد نیست، کافی است ذرات شکر حل شده و مواد مخلوط شوند.
سطح سوم
در این مرحله بیسکویت پتی کاج را داخل غذاساز بریزید سپس خوب هم بزنید تا کاملا پودر و آسیاب شود. سپس بیسکویت های رنده شده را در ظرف مناسبی الک کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله چهارم
حالا بیسکویت ها را به مدت 5 دقیقه تفت دهید و سپس مخلوط کره و کره مایع را به تابه اضافه کنید و دوباره 5 دقیقه دیگر تفت دهید. در حین پخت، بیسکویت را مدام هم می زنند تا نسوزد.
مرحله پنجم
در این مرحله شهد را به آرامی به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا شهد جذب بیسکویت ها شود. حالا حلوا را به صورت گهواره در تابه جمع می کنیم و بعد از آن می گذاریم دمای حلوا کمی کم شود.
مرحله ششم
سپس حلوا را با سر بشکه مورد نظر در قیف بشکه ای ریخته و در ظرف مورد نظر فشار می دهیم. در آخر روی حلوا را با پسته و گلاب تزیین می کنیم سپس با چای تازه دم کرده سرو می کنیم. نوش جان.