طرز تهیه حلوای زعفرانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه حلوای زعفرانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه حلوا زعفرانی
حلوا زعفرانی یکی از پرطرفدارترین حلواهای ایرانی است که معمولا برای مجالس پذیرایی از آن استفاده می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه حلوا زعفرانی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای حلوای زعفرانی | |
آرد گندم | 2 لیوان |
گل سرخ | ⅓ فنجان |
قند | 1 لیوان و نیم |
اب | 1 فنجان |
روغن مایع یا کره | 1 فنجان |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
پودر زعفران | 4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه حلوا زعفرانی
مرحله اول
من آماده می کنم حلوای زعفرانی مجلسی در ابتدای کار شکر و آب را در قابلمه مناسبی می ریزیم و بعد از آن قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا ذرات شکر در آب حل شود.
مرحله دوم
حالا گلاب را به همراه زعفران و پودر هل به مخلوط شربت اضافه می کنیم سپس هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم. توجه داشته باشید که شربت حلوا به هیچ عنوان نباید بجوشد. سپس آرد گندم را داخل الک بریزید.
سطح سوم
در این مرحله آرد را 3 بار الک کرده سپس در سینی مناسبی بریزید. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس سرخ می کنیم تا بوی خامی آرد کاملا گرفته شود و رنگ آن طلایی شود.
مرحله چهارم
حالا کره مایع یا کره آب شده را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا طلایی شود. سپس تابه را از روی حرارت برمیداریم، سپس به تدریج شربت را داخل تابه ریخته و هم میزنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله دوباره قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس به هم زدن ادامه می دهیم تا شهد داخل حلوا بیفتد و نرم و یکدست شود. سپس دو طرف تابه را گرفته و تابه را مانند گهواره تکان می دهیم.
مرحله ششم
سرگرمی روز حلوا را در سینی روی گهواره جمع می کنیم سپس آن را داغ در ظرف دلخواه خود می ریزیم و با خلال پسته و گردوی آسیاب شده تزئین می کنیم سپس سرو می کنیم. نوش جان.
5
2