آشپزی

طرز تهیه حلوای زعفرانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه حلوا زعفرانی

حلوا زعفرانی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین انواع حلوا می باشد که طبق دستور العملی ساده تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا زعفرانی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای حلوای زعفرانی
ارد 2 لیوان
قند 1.5 فنجان
اب 1 فنجان
روغن مایع ½ فنجان
کره 50 گرم
گل سرخ ½ فنجان
زعفران آب پز کافی

طرز تهیه حلوا زعفرانی

مرحله اول

من آماده می کنم حلوای زعفرانی خوشمزه در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم، برای این منظور شکر را به همراه آب در قابلمه مناسبی می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با همزن هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود.

مرحله دوم

وقتی شکر حل شد گلاب را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. در نظر داشته باشید که شربت حلوا به هیچ وجه نباید بجوشد و کافی است آن را گرم کنید.

سطح سوم

سپس آرد گندم را 3 بار در ظرف مناسبی الک کرده سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا آرد را به مدت 30 تا 45 دقیقه خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن کمی تغییر کند.

مرحله چهارم

بعد از این مدت کره و روغن مایع را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با آرد مخلوط شود. حالا تفت دادن را ادامه می دهیم تا آرد سرخ شود سپس تابه را از روی حرارت برداشته و شهد را کم کم اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا حلوا را با سرعت زیاد و به طور مداوم هم می زنیم تا شهد جذب حلوا شود، سپس تابه را دوباره روی اجاق قرار می دهیم و هم می زنیم تا قوام حلوا رقیق شود. توجه داشته باشید که حلوا پس از سرد شدن سفت می شود.

مرحله ششم

در این مرحله حلوا را به صورت گهواره در یک قسمت تابه جمع می کنیم تا یکدست شود. حالا نیمی از حلوا را داغ در ظرف مورد نظر می ریزیم و بقیه را در قیف ماسور می ریزیم و بعد از آن حلوا را فشار می دهیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا