طرز تهیه حلوای سوهان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه سوهان حلوا
حلوای سوهان یکی از انواع حلوای ایرانی ساده و خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سوهان حلوا برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای سوهان حلوا | |
آرد نان سنگک | 1 لیوان و نیم |
شیر نر | 1 لیوان و نیم |
روغن مایع | ¾ لیوان |
قند | 1 فنجان |
گل سرخ | ¼ فنجان |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
پودر هل یا قابلمه هل | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سوهان حلوا
مرحله اول
من آماده می کنم حلوای سوهانی خوشمزه در ابتدای کار ۱ پیمانه شیر تازه را با شکر در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس شیر را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.
مرحله دوم
حالا عصاره هل یا پودر هل را به همراه گلاب و زعفران دم کرده به مخلوط شیر اضافه می کنیم و 1 دقیقه هم می زنیم. توجه داشته باشید که شیر نباید بجوشد، کافی است آن را گرم کنید. سپس آرد را داخل الک بریزید.
سطح سوم
در این مرحله آرد را 3 بار الک کرده و در سینی مناسبی قرار دهید. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن تغییر نکند.
مرحله چهارم
حالا کره مایع را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس مابقی شیر تازه را به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید تا قوام حلوا یکدست شود سپس حلوا را به مدت 30-45 دقیقه تفت دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله که رنگ حلوا مانند سوهان شد آب را کم کم به حلوا اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا آب آن جذب حلوا شود و حلوا جمع شود. سپس حلوا را فشار می دهیم تا در تابه جمع شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه قوام حلوا کاملا یکدست شد و از کناره های سینی جدا شد آن را در ظرف مورد نظر می ریزیم. اگر می خواهید حلوا را جشن بگیرید، می توانیم آن را در قیف بریزیم و به دلخواه در ظرف سرو بریزیم. نوش جان.