طرز تهیه حلوای شیر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه حلوای شیری
حلوا یک شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و بسته به نوع آن، گاهی می توان از آن به عنوان شیرینی، گاهی به عنوان دسر و یا در مواردی برای طبخ غذای دیگر یا شیرینی دیگر استفاده کرد. حلوای شیری یکی دیگر از انواع حلوا است که طعم عالی و عطر بی نظیری دارد. تهیه حلوای شیری خیلی سخت نیست. حلوا شیر یک انتخاب خوب و خوش طعم است که برای صبحانه، دسر یا ماه رمضان بسیار دلچسب و پرطرفدار است و می توان آن را در شکل ها و تزیینات خلاقانه و هیجان انگیز سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای شیری با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای حلوای شیر | |
روغن مایع | نصف فنجان |
قند | 1 فنجان سر خالی |
گل سرخ | یک سوم فنجان |
پودر هل | نصف قاشق چایخوری |
شیر نر | 2 لیوان |
زعفران آب پز غلیظ | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
آرد پخت | 1 فنجان |
طرز تهیه حلوای شیری
مرحله اول
برای تهیه حلوای خوشمزه و لذیذ شیر، ابتدا شیر و شکر را روی آتش بگذارید تا شیر داغ شود و شکر کاملا حل شود. سپس زعفران دم کرده، گلاب و پودر هل یا عصاره هل را اضافه می کنیم و می گذاریم شهد بجوشد.
مرحله دوم
سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. تابه ای بردارید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس آرد را داخل ماهیتابه می ریزیم و با حرارت خیلی ملایم تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن کمی تغییر کند.
سطح سوم
نکته ای که در تهیه این حلوا باید به آن توجه کرد این است که پخت آرد حدود 30-40 دقیقه طول می کشد تا بوی خامی آرد کاملا از بین برود و عطر آرد پخته شده بلند شود. البته آرد را باید با حرارت ملایم تفت دهیم تا نسوزد.
مرحله چهارم
کافی است رنگ آرد را یک درجه تغییر دهید زیرا این حلوا از سایر حلواها روشن تر است. سپس آرد سرخ شده را الک کرده و دوباره روی اجاق قرار می دهیم. سپس کره و روغن مایع را اضافه می کنیم. دوباره کمی سرخ کنید.
مرحله پنجم
سپس مخلوط شیر و شکر را از روی حرارت برداشته و هم می زنیم تا حلوا غلیظ شود. حلوا را به هم زدن ادامه می دهیم تا به هم بخورد و از دیواره ها جدا شود. حالا حلوا را به شکل گهواره داخل سینی منتقل می کنیم و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.