طرز تهیه حلوای لبو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه حلوا لبو
حلوا لبو یکی از انواع حلواهای خوشمزه است که به دلیل ظاهر جذابش طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه حلوا لبو برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم حلوای لبو |
|
ارد | 1 لیوان شراب قرمز |
قند | 1 سر شیشه |
بالم لب | ½ فنجان |
گل سرخ | ½ فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
کره | 25 گرم |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
چغندر | 2 عدد بزرگ |
طرز تهیه حلوا لبو
مرحله اول
من آماده می کنم بالم لب خوشمزه در ابتدای کار به تهیه خمیر لبو می پردازیم، برای این منظور لب ها را شسته سپس ابتدا و انتهای آن ها را جدا می کنیم. سپس لبوها را در قابلمه مناسبی قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم سپس لب ها را در آب جوش می گذاریم تا کاملا بپزند. وقتی نان کاملا نرم و پخته شد، آن را از قابلمه خارج کرده و مایع نان را صاف کنید.
سطح سوم
سپس می گذاریم لب ها کاملا خنک شوند سپس پوست را جدا می کنیم و به قطعات کوچک برش می دهیم. حالا تکه های لبو را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا لبو کاملا له و پوره شود.
مرحله چهارم
حالا شربت حلوا را با ریختن آب لیپو به همراه شکر و پودر هل و گلاب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس هم بزنید تا شکر خوب حل شود.
مرحله پنجم
وقتی شربت به نقطه جوش رسید، بلافاصله قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. حالا ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس آرد را 3 بار الک می کنیم و در ظرف می ریزیم.
مرحله ششم
حالا آرد را به مدت 30 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود بدون اینکه رنگ آن تغییر کند. سپس یک تابه مناسب را گرم کنید و روغن مایع را به آن اضافه کنید سپس اجازه دهید روغن خوب داغ شود.
مرحله هفتم
در این مرحله آرد را دوباره الک کرده و با کره مایع به تابه اضافه می کنیم سپس خوب هم می زنیم تا کره جذب آرد شود. بعد از 2 دقیقه از تفت دادن، کره را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله هشتم
اگر حلوا کمی سفت بود، کمی روغن به آن اضافه کنید. حالا پوره نان را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود سپس شربت نسبتا داغ را در 3 مرحله و کم کم به تابه اضافه کنید.
مرحله نهم
حالا حلوا را با سرعت زیاد هم بزنید تا شربت کاملا جذب حلوا شود. توجه داشته باشید که وقتی شربت را به ماهیتابه اضافه می کنید، حرارت باید ملایم باشد تا شربت تبخیر نشود و حلوای نرم و لطیفی به دست آورید.
مرحله دهم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا حلوا جمع شود و یکدست شود و بعد از آن حلوا را در گهواره در تابه جمع می کنیم. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید حلوا کمی خنک شود اما نه کاملا.
مرحله یازدهم
حالا دو سوم حلوا را در ظرف مورد نظر بریزید و آن را پهن کنید تا سطح آن صاف و یکدست شود. سپس بقیه حلوا را با سر بشکه مورد نظر داخل قیف بشکه ای بریزید و به دلخواه روی حلوا را لوله کنید. نوش جان.