طرز تهیه حلوای هویج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه حلوای هویج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه حلوای هویج
حلوای هویج یکی از خوش رنگ ترین و جشن ترین حلواهای کشورمان است که در شهرهای مختلف با روش های مختلف درست می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه حلوای هویج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای حلوای هویج | |
قند | 1 لیوان و نیم |
اب | 1 فنجان |
گل سرخ | ½ فنجان |
زعفران آب پز | 1 قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
آرد سفید | 1 فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
کره | 30 گرم |
پوره هویج | 2 فنجان |
طرز تهیه حلوای هویج
مرحله اول
من آماده می کنم حلوای هویج مجلسی در ابتدای کار هویج را می شوییم سپس پوست آن را جدا می کنیم. سپس هویج را به همراه ۱ فنجان از آن به قابلمه اضافه کنید، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا هویج کاملا پخته شود.
مرحله دوم
حالا که هویج کاملا پخته و نرم شد از قابلمه خارج می کنیم سپس در مخلوط کن می ریزیم و هم می زنیم تا پوره هویج آماده شود. سپس با ریختن آب و شکر در قابلمه مناسبی شهد حلوا را آماده می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس گلاب را با زعفران دم می کنیم و پودر هل را به شهد حلوا اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا ذرات شکر در آب حل شود. حالا بگذارید شهد روی اجاق بنشیند تا بجوشد.
مرحله چهارم
وقتی شهد حلوا به جوش آمد آن را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم خنک شود. سپس آرد را در ظرف مناسبی ریخته و پس از آن ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت 30-20 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.
مرحله پنجم
در این مرحله کره را همراه با کره مایع به تابه با آرد اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند. سپس پوره هویج را به آرد اضافه می کنیم سپس مخلوط می کنیم تا پوره هویج و آرد کاملا مخلوط و یکدست شود.
مرحله ششم
حالا پوره هویج را با آرد به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید و شهد را در 2 مرحله به حلوا اضافه کنید. سپس مدام هم می زنیم تا شهد به خورد حلوا برود و بعد دوباره تابه را روی اجاق قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله حلوای هویج را سریع هم بزنید تا در تابه جمع شود. در مرحله بعد حلوا را از روی اجاق برداشته سپس به روش گهواره ای در تابه جمع می کنیم و مقداری از حلوا را داخل قیف لوله ای با سر لوله ستاره ای شکل می ریزیم.
مرحله هشتم
در آخر حلوای هویج باقیمانده را در ظرف مورد نظر بریزید و به شکل دلخواه در آورید سپس حلوا را با قیف روی آن بغلتانید. در آخر روی آن را با خلال پسته به دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان.
5
2