طرز تهیه حلوای گردویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه حلوای گردو
حلوای گردویی یکی از خوشمزه ترین و خوش بافت ترین حلواهای ایرانی است که جایگزین شکر خوبی برای چای می باشد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای گردو برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
ارد | 250 گرم |
قند | 220 گرم |
گل سرخ | 20 گرم |
روغن مایع | 110 گرم |
کره | 100 گرم |
گردو آسیاب شده | 40 گرم |
زعفران آب پز | 2 قاشق چایخوری |
اب | 300 گرم |
طرز تهیه حلوای گردو
مرحله اول
برای تهیه حلوای گردویی ساده در ابتدای کار آب و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و کمی هم بزنید سپس ظرف را روی اجاق بگذارید تا با حرارت آب شکر کاملا حل شود.
مرحله دوم
پس از حل شدن کامل شکر، ظرف را از روی حرارت بردارید. توجه داشته باشید که نیازی به جوشاندن شربت نیست، فقط اجازه دهید شکر کاملا در آب حل شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
سطح سوم
در این مرحله زعفران و گلاب را به شربت اضافه کنید و کمی هم بزنید و تا زمانی که شربت سرد شود ظرف را کنار بگذارید. روغن مایع و کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و حرارت دهید تا آب شود.
مرحله چهارم
پس از ذوب شدن کره، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس آرد را در قالب مناسبی الک می کنیم سپس حدود 30-40 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم می پزیم تا خامی آرد کاملا از بین برود.
مرحله پنجم
بعد از این مدت دوباره آرد را الک کرده و به تابه منتقل می کنیم سپس مخلوط کره و روغن را اضافه می کنیم و به آرامی به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم و سپس گردوی آسیاب شده را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.
مرحله ششم
در این مرحله شربت را با ملاقه در تابه ریخته و به آرامی تفت می دهیم تا حلوا یکدست شود. بعد از اضافه کردن تمام شربت به تفت دادن ادامه می دهیم تا حلوا از کناره های تابه خارج شود.
مرحله هفتم
حالا حلوا را در گهواره در تابه تکان می دهیم تا کاملا صاف و یکدست شود. در آخر حلوا را داخل قیف یا به همین ترتیب در بشقاب می ریزیم و با مواد دلخواه تزیین می کنیم.