آشپزی

طرز تهیه حلوای گردویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه حلوای گردو

حلوای گردویی یکی از خوشمزه ترین و خوش بافت ترین حلواهای ایرانی است که جایگزین شکر خوبی برای چای می باشد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای گردو برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ارد 250 گرم
قند 220 گرم
گل سرخ 20 گرم
روغن مایع 110 گرم
کره 100 گرم
گردو آسیاب شده 40 گرم
زعفران آب پز 2 قاشق چایخوری
اب 300 گرم

طرز تهیه حلوای گردو

مرحله اول

برای تهیه حلوای گردویی ساده در ابتدای کار آب و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و کمی هم بزنید سپس ظرف را روی اجاق بگذارید تا با حرارت آب شکر کاملا حل شود.

مرحله دوم

پس از حل شدن کامل شکر، ظرف را از روی حرارت بردارید. توجه داشته باشید که نیازی به جوشاندن شربت نیست، فقط اجازه دهید شکر کاملا در آب حل شود، سپس حرارت را خاموش کنید.

سطح سوم

در این مرحله زعفران و گلاب را به شربت اضافه کنید و کمی هم بزنید و تا زمانی که شربت سرد شود ظرف را کنار بگذارید. روغن مایع و کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و حرارت دهید تا آب شود.

مرحله چهارم

پس از ذوب شدن کره، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس آرد را در قالب مناسبی الک می کنیم سپس حدود 30-40 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم می پزیم تا خامی آرد کاملا از بین برود.

مرحله پنجم

بعد از این مدت دوباره آرد را الک کرده و به تابه منتقل می کنیم سپس مخلوط کره و روغن را اضافه می کنیم و به آرامی به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم و سپس گردوی آسیاب شده را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله شربت را با ملاقه در تابه ریخته و به آرامی تفت می دهیم تا حلوا یکدست شود. بعد از اضافه کردن تمام شربت به تفت دادن ادامه می دهیم تا حلوا از کناره های تابه خارج شود.

مرحله هفتم

حالا حلوا را در گهواره در تابه تکان می دهیم تا کاملا صاف و یکدست شود. در آخر حلوا را داخل قیف یا به همین ترتیب در بشقاب می ریزیم و با مواد دلخواه تزیین می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا