طرز تهیه حلوای گل سرخ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه حلوای گل سرخ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه حلوای گل رز
حلوای صورتی یکی از حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که عطر و طعم بسیار خوبی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای گل رز برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای حلوای صورتی | |
ارد | 75 گرم |
شکر پودر شده | 50 گرم |
کره | 50 گرم |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | ¼ فنجان |
پودر رزماری | 3 قاشق غذاخوری |
پودر گردو یا بادام | 3 قاشق غذاخوری |
پودر هل | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه حلوای گل رز
مرحله اول
برای تهیه حلوای مجلسی گل سرخ ابتدا آرد را در صافی ریخته سپس 3 بار الک کرده و در تابه مناسبی اضافه کنید. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را به مدت 20 دقیقه تفت می دهیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که آرد تغییر رنگ نمی دهد. سپس بعد از 20 دقیقه که بوی خامی آرد از بین رفت، آن را به ظرف دیگری منتقل می کنیم و کره را به همراه کره مایع به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره آب شود.
سطح سوم
در این مرحله آرد را در الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس به روغن مایع و کره اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس پودر گردو را به حلوا اضافه می کنیم و دوباره 2 دقیقه تفت می دهیم.
مرحله چهارم
حالا بعد از گذشت این مدت ظرف را از روی حرارت برداشته و گلاب را کم کم به حلوا اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا گلاب کاملا جذب حلوا شود. سپس پودر قند را در صافی بریزید و الک کنید سپس یکدفعه به حلوا اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله حلوا را هم می زنیم تا پودر قند کاملا جذب حلوا شود سپس پودر گلاب را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. توجه داشته باشید که اگر حلوا خشک شد مقداری گلاب اضافه کنید.
مرحله ششم
در این مرحله حلوا را در قالب های سیلیکونی طرح دار ریخته و اجازه می دهیم حلوا 1 ساعت در فریزر بماند تا سفت شود. سپس بعد از این مدت حلوای گل قرمز را از فریزر خارج می کنیم.
مرحله هفتم
در آخر حلوا را به آرامی از قالب خارج می کنیم سپس در ظرف دلخواه خود قرار می دهیم و با غنچه گل رز تزئین می کنیم. در آخر این حلوای رنگارنگ را با چای سرو می کنیم. نوش جان.
5
2