طرز تهیه حلوا شیره انگور +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه حلوا از شیره انگور
حلوای شیره انگور یکی از انواع حلوای ایرانی ساده و خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلوا از شیره انگور برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم حلوای شیره انگور | |
ارد | 1 فنجان |
کره مایع یا روغن حیوانی | ½ فنجان |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
آب انگور | 1 فنجان |
آب جوش | ½ فنجان |
طرز تهیه حلوا از شیره انگور
مرحله اول
برای تهیه حلوای شیره انگور مجلسی ابتدا آرد را دو بار الک می کنیم. سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس اجازه می دهیم ظرف داغ شود. سپس آرد را با کره و روغن داخل تابه بریزید.
مرحله دوم
حالا مخلوط آرد و کره را با هم مخلوط می کنیم سپس تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. توجه داشته باشید که رنگ آرد نباید تغییر کند زیرا آب انگور باعث تیره شدن حلوا می شود. سپس آب انگور را در ظرفی بریزید.
سطح سوم
در این مرحله آب جوش را به آب انگور اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا آب انگور با آب جوش مخلوط شود. سپس آب انگور رقیق شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و سریع مخلوط کنید.
مرحله چهارم
حالا حلوای آب انگور را با کفگیر چوبی هم می زنیم تا حلوا سفت شود و آب اضافی آن تبخیر شود. سپس اجاق گاز را خاموش می کنیم سپس تابه را مانند گهواره تکان می دهیم تا حلوا جمع شود و یکدست شود.
مرحله پنجم
در نهایت ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم سپس حلوای انگور داغ را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با دسته قاشق صاف می کنیم. توجه داشته باشید که این حلوا بافت خوبی برای قیف دارد.
مرحله ششم
به همین دلیل برای رسمیتر شدن حلوا میتوانیم آن را در قیف بریزیم و با ظرافت بیشتری تزیین کنیم. در آخر روی حلوا را به دلخواه با گلاب و پودر پسته تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.