طرز تهیه حلوا لوز با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه حلوا لوز را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه حلوای بادام
حلوا لوز یکی از انواع حلوای خوشمزه و سنتی کشورمان است که با دستور پخت های مختلفی می توان آن را تهیه کرد و اصل آن متعلق به شمال ایران است، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه حلوای بادام برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای حلوا انگور |
|
آرد قنادی | 3 کیلوگرم |
شکر پودر شده | 1.5 کیلوگرم |
کره | 600 گرم |
روغن جامد | 800 گرم |
عصاره وانیل | 1 قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی | 1 فنجان |
پودر پسته | برای تزئین |
طرز تهیه حلوای بادام
مرحله اول
برای تهیه حلوای لوز مجلسی در ابتدای کار آرد را در قابلمه بزرگی الک کرده و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. سپس آرد را به مدت 3 ساعت می پزیم تا بوی خامی آن از بین برود بدون اینکه رنگ آن تغییر کند.
مرحله دوم
وقتی بوی خامی آرد از بین رفت، آرد را دوباره در یک قابلمه بزرگ الک کنید، سپس تابه را گرم کنید و آرد نخودچی را داخل تابه الک کنید. سپس آرد نخودچی را به مدت 7 تا 10 دقیقه تفت می دهیم.
سطح سوم
بعد از این مدت که بوی خامی آرد نخودچی از بین رفت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن آرد نخودچی را در ظرفی روی آرد سفید الک کنید. حالا آرد را مخلوط کرده و پودر قند را در قابلمه الک می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله وانیل را برای عطر بهتر به قابلمه اضافه کنید سپس مخلوط کره جامد و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. حالا اجازه دهید کره جامد و کره روی شعله بماند تا ذوب شوند.
مرحله پنجم
سپس مخلوط روغن و کره را کم کم به قابلمه اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا آرد شود. حالا حلوای گرم را بلافاصله در تابه ای مناسب به قطر نیم سانتی متر با کف دست باز می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری پودر پسته روی حلوا بپاشید و دوباره آن را با کف دست له کنید تا پودر پسته جذب حلوا شود. در آخر حلوا را به اندازه دلخواه برش داده و سرو کنید. نوش جان.
5
1