طرز تهیه حلوا میکادو رولی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه حلوا میکادو رولی
حلوای رولی یا حلوای میکادو یکی از حلواهای شیک و ساده ایرانی است که معمولا برای مجالس استفاده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلوا میکادو رولی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم رول میکادو با حلوا | |
آرد قنادی | 1 فنجان |
اب | 1 فنجان |
گل سرخ | 1 فنجان |
قند | 2 فنجان |
روغن مایع | 1 فنجان |
زعفران آب پز | کافی |
نان میکادو | کافی |
طرز تهیه حلوا میکادو رولی
مرحله اول
من آماده می کنم حلوای میکادو خوشمزه ابتدا شهد حلوا را آماده می کنیم. برای این منظور آب با شکر و گلاب را در ظرف مناسبی ریخته سپس روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود.
مرحله دوم
حالا زعفران پخته شده را به حلوا اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. توجه داشته باشید که جوشاندن شهد لازم نیست، وقتی ذرات شکر کاملا حل شد، آن را از روی حرارت بردارید. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله آرد را در تابه الک کرده و 40 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد رنگ دلخواه را به خود بگیرد. سپس وقتی آرد رنگ دلخواه را گرفت آن را دوباره داخل الک بریزید تا یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا دوباره آرد را در تابه الک کنید. سپس کره مایع را کم کم به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کره جذب آرد شود سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و شهد را کم کم به حلوا اضافه کرده و هم می زنیم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که هنگام اضافه کردن مقداری از شهد به حلوا خوب هم بزنید تا شهد جذب حلوا شود سپس مقدار بعدی شهد را اضافه کنید. در آینده که شهد آن تمام شد دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله حلوا را سریع هم می زنیم تا سفت شود سپس حلوا را در وسط تابه روی تاب جمع می کنیم. سپس کیسه فریزر را روی سطح کار قرار می دهیم سپس نان میکادو را روی کیسه فریزر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا حلوای داغ را روی نان میکادو بریزید و با کفگیر حلوا را روی نان میکادو پخش کنید تا حلوا تمام قسمت های نان را بپوشاند. در مرحله بعد حلوا را با کیسه فریزر حلقه می کنیم سپس کیسه فریزر را دور حلوا می پیچیم.
مرحله هشتم
در این مرحله حلوا را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. سپس برای تهیه نوع دیگری از حلوا ابتدا یک نان میکادو را روی میز کار قرار می دهیم سپس با چاقو یا لیوان نان را به شکل گرد برش می دهیم.
مرحله نهم
حالا نان میکادو را از وسط نصف می کنیم سپس مقداری حلوای داغ روی نان میکادو می ریزیم و پهن می کنیم تا به تمام قسمت های نان برسد سپس نان را از وسط تا می کنیم تا به صورت نیم دایره درآید. سپس داخل قیف مقداری حلوا می ریزیم.
مرحله دهم
در آخر لبه های نان میکادو را با حلوا می پوشانیم. بعد از یک ساعت حلوای رول شده را از یخچال خارج می کنیم و به اندازه های دلخواه برش می دهیم. در آخر حلوا را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. نوش جان.