طرز تهیه حلوا کاراملی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه حلوای کاراملی
حلوای کاراملی یکی از انواع حلوای خوشمزه و ساده است که با مواد مختلف می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلوای کاراملی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای حلوای کاراملی |
|
ارد | 1 سر شیشه |
کره | 100 گرم |
روغن مایع | ⅓ لیوان |
مواد لازم شهد کارامل |
|
آب جوش | ½ فنجان |
قند | ½ فنجان |
مواد لازم شهد زعفران |
|
قند | ⅔ لیوان |
اب | ½ فنجان |
گل سرخ | ¼ فنجان |
فشار دادن | 3 عدد |
پر زعفران | کافی |
طرز تهیه حلوای کاراملی
مرحله اول
من آماده می کنم حلوای کاراملی خوشمزه در ابتدای کار آرد را در تابه ای با پوشش نچسب الک کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس آرد را به مدت 30-45 دقیقه خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ آن تغییر کند.
مرحله دوم
در این مدت شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس هر از چند گاهی تابه را تکان می دهیم تا شکر کاملا آب شود و کاراملی شود سپس آب جوش را به ماهیتابه اضافه کرده و هم می زنیم.
سطح سوم
وقتی کارامل در آب جوش حل شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. حالا برای درست کردن شهد زعفران شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
مرحله چهارم
وقتی شکر کاملا حل شد، گلاب را به همراه هل و شله زعفران به قابلمه اضافه کنید و بعد از چند جوش، قابلمه را از روی حرارت بردارید. وقتی آرد رنگ دلخواه را گرفت، روغن مایع را به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا آرد را خوب هم می زنیم تا یکدست شود سپس به تناوب شهد کارامل و شهد زعفران را به تابه اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا شهد جذب حلوا شود و حلوا داخل کره بیفتد.
مرحله ششم
وقتی حلوا به غلظت مناسب رسید، ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. توجه داشته باشید که حلوا پس از سرد شدن کمی سفت تر می شود. حالا حلوا را در قیف بریزید.
مرحله هفتم
در این مرحله حلوا را به شکل دلخواه می پزیم سپس به دلخواه با پودر نارگیل، پودر پسته یا خلال بادام تزئین می کنیم. در آخر حلوای کاراملی را با چای تازه دم کرده سرو می کنیم. نوش جان.