آشپزی

طرز تهیه حلیم گندم ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه حلیم گندم ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه حلیم گندم ساده

حلیم گندم یکی از غذاهای بسیار قدیمی و سنتی ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان نذری در مناسبت های خاص تهیه می شود. البته این غذای خوشمزه جزء همیشگی سفره صبحانه ایرانیان است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه حلیم گندم ساده برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گندم یا بلغور گندم 500 گرم
گوشت گردن گوسفند 300-400 گرم
پیاز 1 قطعه
کره 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری
کنجد 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه گندم حلیم

مرحله اول

من آماده می کنم آرد گندم خوشمزه ابتدا گندم ها را از شب قبل در ظرف آب می ریزیم و می گذاریم خوب خیس بخورد. بعد از اینکه گندم ها خوب خیس خوردند آن را آبکشی کرده و در قابلمه مناسبی می ریزیم.

نکته: مناسب ترین گندم برای تهیه حلیم، گندم پوست کنده است که باید حداقل 24 ساعت در آب خیس شود تا معده ترش نشود.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که اگر بخواهیم از بلغور گندم برای درست کردن حلیم استفاده کنیم، نیازی به خیساندن بلغور برای مدت طولانی نیست. البته توصیه می کنیم اگر می خواهید حلیمی نرم و به سبک بازاری داشته باشید از گندم کامل استفاده کنید.

سطح سوم

در این مرحله دو برابر گندم، آب اضافه می کنیم، سپس گوشت گردن را همراه با پیاز به قابلمه اضافه می کنیم. سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم تا گوشت و گندم دو ساعت بپزد.

مرحله چهارم

بعد از اینکه آب به نقطه جوش رسید کف سفید را روی سطح آب جمع کرده و دور می اندازیم. بعد از دو ساعت قابلمه را از روی حرارت بردارید و پیاز را بردارید و دور بریزید.

مرحله پنجم

در این مرحله گوشت گردن را از قابلمه خارج کرده و ریز خرد کرده و کنار بگذارید. حالا با مخلوط کن یا چرخ گوشت گندم یا بلغور را کاملا له کنید سپس آن را صاف کنید تا پوسته گندم جدا شود.

مرحله ششم

حالا گندم را همراه با گوشت ریش ریش در قابلمه برگردانید سپس روغن را اضافه کنید. اگر آب حلیمف کم بود کمی آب جوش اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و هر چند دقیقه یکبار حلیمف را هم بزنید تا نچسبد.

مرحله هفتم

درست کردن حلیم نیاز به صبر دارد و باید حلیم را با حوصله هم بزنیم تا آب اضافی آن کشیده شود و کشدار شود. بعد از اینکه حلیم شروع به ریختن روغن کرد و آب داخل قابلمه کاملا کشیده شد، حلیم ما آماده است.

مرحله هشتم

در این مرحله مقداری حلیمه را در قابلمه هم زده سپس در ظرف مورد نظر می ریزیم. سپس روی حلیمه را روغن بریزید و به دلخواه با دارچین و کنجد تزیین کنید و سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا