طرز تهیه حمص +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه هوموس
هوموس یکی از غذاهای محبوبی است که در کشورهای عربی و مدیترانه ای تهیه می شود. این غذای خوشمزه بیشتر با طعم های دیگر و به عنوان پیش غذا سرو می شود. خوشبختانه این غذا کاملاً گیاهی است و حتی گیاهخواران نیز می توانند دستور اصلی را بدون هیچ تغییری رعایت کنند و از طعم شگفت انگیز هوموس لذت ببرند. هوموس ارزش غذایی بالایی دارد. هوموس حاوی مقادیر فراوانی ویتامین A، ویتامین B، پروتئین، ویتامین C و فولات است. به دلیل وجود فیبر بالا در این غذای خوشمزه، مصرف آن برای دستگاه گوارش نیز بسیار مفید است. امروزه این غذای محبوب در سراسر جهان مصرف می شود. در این مقاله شما را با نحوه مصرف هوموس آشنا می کنیم. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه هوموس برای هدف سایت چیست؟ همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
نخود پخته شده | 1 فنجان |
سیر | 2 تا 3 قرص |
ارده | 3 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | تا جایی که لازم است |
آبلیموی تازه | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | تا جایی که لازم است |
نمک و فلفل | تا جایی که لازم است |
سماق | تا جایی که لازم است |
کره | تا جایی که لازم است |
طرز تهیه هوموس
مرحله اول
برای تهیه حمص لبنانی خوشمزه، ابتدا باید نخود را مانند همه حبوبات یک شب خیس کنید. برای این کار نخودها را در ظرف مناسبی بریزید و تا 1 انگشت آب اضافه کنید. بهتر است آب نخود را چند بار عوض کنید تا تورم آن برطرف شود.
مرحله دوم
اگر ناگهان هوس هوموس کردید و زمان کافی برای خیس کردن نخود ندارید. می توانید از کنسرو نخود طلایی استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که قبل از شروع پخت و پز باید آب کنسرو نخود را دور بریزید.
سطح سوم
در این مرحله نخود را که با کمی آب خیس کرده اند در قابلمه مناسبی ریخته و به مدت یک ساعت می پزند تا کاملا پخته و نرم شوند. برای اینکه هوموس شما کاملا نرم و لطیف شود، بهتر است پس از پختن نخود، پوست آن را جدا کنید.
مرحله چهارم
پس از جدا کردن پوست از نخود، آنها را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. در روش سنتی، بدون دستگاه غذاساز، نخود را در هاون می کوبند تا کاملا له شود.
مرحله پنجم
نخود خرد شده، سیر، آبلیمو و نمک را اضافه کنید. با قاشق کمی هم بزنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بجوشد. این به مخلوط شدن همه مواد کمک می کند.
مرحله ششم
هوموس را روی ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با کمی روغن زیتون، جعفری خرد شده و سماق تزئین کنید. بهتر است این پیش غذای خوشمزه و مقوی را با نان پیتا سرو کنید. البته می توانید از نان های خرد شده دیگر نیز استفاده کنید.