آشپزی

طرز تهیه حمیسه جگر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دمنوش همیسا

همیسه جگر یکی از غذاهای ساده و خوشمزه جنوب کشورمان است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه دمنوش همیسا برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
جگر گوسفند 500 گرم
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 3 عدد
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کاری کافی

طرز تهیه دمنوش همیسا

مرحله اول

برای تهیه همیسه ساده کسری در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد می کنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع به آن اضافه می کنیم. سپس پیازها را به تابه اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا پیاز را تفت دهید تا سبک شود. سپس جگر را به مکعب های مساوی برش می دهیم و وقتی پیاز شیشه ای شد به تابه اضافه می کنیم سپس تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ جگر تغییر کند.

سطح سوم

در این مرحله مقداری ادویه کاری، زردچوبه، نمک و فلفل را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

مرحله چهارم

در همین حین پوست گوجه فرنگی را جدا کرده و آن را تقریبا خرد می کنیم و سپس به غذاساز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گوجه فرنگی کاملا پوره شود و وقتی پوره گوجه فرنگی سرخ شد آن را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا جگر هامیسا را ​​هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس درب تابه را ببندید و همیسا را ​​روی شعله بگذارید تا آب اضافی رب گوجه فرنگی کشیده شود سپس روغن را اضافه کنید.

مرحله ششم

در نهایت وقتی آب اضافی پوره گوجه فرنگی تبخیر شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. در آخر همیسا را ​​در بشقاب مورد نظر بریزید سپس با پیاز و نان تازه سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا