طرز تهیه خاگینه قالبی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خاگینه قالبی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه خاگین کپک زده
خاقینه تهامی یک شیرینی لذیذ و سنتی ایرانی است که به روش های مختلف درست می شود و طعم و عطر فوق العاده ای دارد که می توانید از این شیرینی متفاوت برای پذیرایی و مهمانی و یا به عنوان یک میان وعده سالم و خوشمزه استفاده کنید. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه خاگین کپک زده برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم شربت | |
قند | 1 فنجان |
اب | 2/3 فنجان |
زعفران آب پز غلیظ | کافی |
جوهر لیمو یا آب لیمو | نوک یک قاشق چای خوری |
پودر هل یا عصاره هل | نوک یک قاشق چای خوری |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای خاگینا | |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
پودر وانیل و هل و پودر دارچین | 1/4 قاشق چایخوری |
ماست جامد | 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1/4 فنجان |
زعفران آب پز غلیظ | 2.5 قاشق غذاخوری |
ارد | 4 قاشق غذاخوری نمک حدود 60 گرم |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه خاگین کپک زده
مرحله اول
ابتدا برای درست کردن شربت در ظرفی مقداری شکر بریزید و آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مایع صافی به دست آید سپس پودر هل را اضافه کرده و هم بزنید تا عطر هل شود. در مایع پخش کنید.
مرحله دوم
سپس جوهر لیمو را به مواد اضافه کنید و در صورت نداشتن جوهر لیمو می توانید از مقدار کمی آبلیمو استفاده کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند سپس گلاب را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر گلاب گرفته شود. به مواد نفوذ می کند.
سطح سوم
سپس مقداری زعفران را در ظرفی بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید و بگذارید دم بکشد سپس به مقدار دلخواه زعفران پخته غلیظ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر و رنگ زعفران کاملا با مواد مخلوط شود.
مرحله چهارم
وقتی شربت شروع به حباب زدن کرد، وقت بگذارید و بگذارید شربت به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا حرارت اولیه اش از بین برود و به دمای محیط برسد.
مرحله پنجم
حالا برای درست کردن خاگینه، تخم مرغ هایی که به دمای محیط رسیده اند را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا گلوله شوند، سپس وانیل را به آن اضافه کرده و پودر هل را روی مخلوط میپاشیم و هم میزنیم تا عطر وانیل و هل پخش شود. بودن
مرحله ششم
سپس پودر دارچین را داخل مواد ریخته و هم میزنیم تا عطر دارچین گرفته شود سپس تخم مرغ ها را با دور تند 2 دقیقه میزنیم تا کاملا با وانیل و هل و دارچین ترکیب شوند و مخلوط حجیم شود. سبک و کمی الاستیک .
مرحله هفتم
سپس با کاردک اطراف کاسه را بردارید، با این کار بوی تخم مرغ از بین می رود، سپس کره مایع را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا یکدست شود، سپس ماست را که باید مانند ماست سین سفت شود، داخل آن بریزید. مخلوط
مرحله هشتم
سپس مخلوط را هم می زنیم تا ماست کاملاً با مواد مخلوط شود و بافت مخلوط یکنواخت شود سپس در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب جوش داخل آن بریزید و بگذارید دم بکشد سپس مقداری زعفران آب پز غلیظ به مایه اضافه کنید. عناصر. .
مرحله نهم
بعد از اضافه کردن زعفران مواد را به مدت 1 دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا خوب یکدست شود سپس در ظرفی دیگر ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و 3 بار الک میکنیم تا قوام آرد در بیاید.سبک و یکدست شود.
مرحله دهم
سپس مخلوط مواد آرد را در چند مرحله کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و در این فاصله با همزن دستی در یک جهت دایره ای هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و خمیر به دست آمده بافتی صاف و یکدست پیدا کند.
مرحله یازدهم
در مرحله بعد قالب سیلیکونی را با کره ای که به دمای محیط رسیده و به روش بین ماری نرم شده یا ذوب شده روی بخار پز کتری چرب کنید و سپس نیمی از هر قالب را با مخلوط مواد پر کنید مراقب باشید فقط 2/3 پر لازم است. هر شکل با 3 لایه مواد.
مرحله دوازدهم
سپس برای لایه میانی طبق سلیقه خود از مغزهایی که شامل گردو، پسته، فندق، بادام خلال شده، پودر نارگیل، پودر هل، پودر دارچین و کنجد است استفاده کنید و فقط وسط هر قالب کمی بریزید و دور آن را ببندید. ماتریس را خالی بگذارید
مرحله سیزدهم
حالا دوباره مخلوط مواد خاگینه را روی آجیل ها بریزید و روی آنها را کاملا بپوشانید، وقتی 2/3 قالب ها پر شد، بیشتر از مخلوط را در آنها نریزید چون پف می کند و در فر بالا می آید.حالا قالب را داخل فر می گذاریم. یک فر گرم شده ده دقیقه
مرحله چهاردهم
سپس فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 30 دقیقه بپزند و بعد از پخت قالب را از فر خارج کرده و با خلال دندان چک کنید که آیا کلوچه ها به قالب چسبیده اند و لبه های اطراف آنها را آزاد کنید.
مرحله پانزدهم
سپس در حالی که کیک ها هنوز داغ هستند با سیخ چوبی یا خلال دندان روی سطح آن ها چند سوراخ کوچک ایجاد کنید و یک قاشق از شربت کاملا خنک شده را روی کیک داغ بریزید و بگذارید 15 دقیقه بماند و شربت کاملا جذب شود. کنار کیک ها
مرحله شانزدهم
بعد از این مدت که شربت کاملا جذب هاگینت شد کیک ها را به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرفی بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شوند سپس از یخچال خارج کرده و با پودر پسته تزئین کنید. ، پودر نارگیل یا خلال بادام و کنجد.
5
2