آشپزی

طرز تهیه خاگینه هویج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه خاگینه هویج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه هویج هاگین

خاقین هویج یکی از کیک های آجیلی خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه هویج هاگین برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای هاگینا هویج
یک تخم مرغ 4 عدد وسط
هویج 3 عدد وسط
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
ماست شیرین 5 قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق غذاخوری
ارد 2 فنجان
گل سرخ 3 قاشق غذاخوری
نوار شربت کافی
مواد لازم مغز خاگینه
گردو 10 عدد
پودر دارچین 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه هویج هاگین

مرحله اول

من آماده می کنم هویج خوشمزه هاگین در ابتدای کار هویج ها را شسته و ریز رنده می کنیم سپس در ظرف مناسبی می ریزیم تا آب اضافی هویج گرفته شود. حالا تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید.

مرحله دوم

در مرحله بعد تخم مرغ ها را با همزن برقی با دور تند هم میزنیم تا بافت آن خالی شود سپس ماست و وانیل را به کاسه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود. حالا آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید.

سطح سوم

سپس 3 بار صاف می کنیم و یکدفعه به کاسه اضافه می کنیم سپس با لیسک دایره ای هم می زنیم تا بافت سس خاگینه یکدست شود. حالا داخل قالب رژیمی را با کمی روغن چرب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید و تابه را روی آن قرار دهید تا تابه کاملا داغ شود سپس هویج رنده شده را به همراه گلاب به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله نیمی از مخلوط هاگین را داخل تابه می ریزیم سپس با کفگیر آن را کاملا پهن می کنیم و می گذاریم یک طرف آن کمی سرخ شود و بگیرد. حالا گردوی خرد شده را با پودر دارچین مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

حالا مخلوط گردو و پودر دارچین را روی سس خاگینه بمالید و بقیه سس خاگینه را روی مواد میانی بریزید تا کاملا روی مواد میانی را بپوشاند سپس درب تابه را بردارید و درب آن را ببندید.

مرحله هفتم

سپس می گذاریم یک طرف هاگینا کاملا پخته شود، سپس آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر کاملا سرخ و پخته شود. وقتی هاگین کاملا پخت، شربت خنک شده را روی آن بریزید و پس از مدتی سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا