طرز تهیه خوراک بامیه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه غذای بامیه
غذای بامیه یکی از انواع غذاهای لذیذ و اصیل ایرانی است که در دستورهای مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه غذای بامیه برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
بامیه | 250 گرم |
گوجه فرنگی | 1 قطعه بزرگ |
پیاز | 1 عدد وسط |
سیب زمینیها | 1 قطعه بزرگ |
زردچوبه و فلفل سیاه | کافی |
ادویه ها و نمک را بجوشانید | کافی |
طرز تهیه غذای بامیه
مرحله اول
برای تهیه بامیه های خوشمزه در ابتدای کار پیاز را با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم سپس همراه با گوشت چرخ کرده در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس مقداری نمک و زردچوبه را در کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
وقتی مخلوط گوشت کاملا با هم ترکیب شد به اندازه یک گردوی درشت برداشته و با دست شکل می دهیم. سپس پوست سیب زمینی را جدا کرده و سپس آن را بشویید و به قطعات کوچک برش دهید.
سطح سوم
حالا بامیه ها را می شوییم و ابتدای آن را جدا می کنیم سپس اگر درشت بود به 2 قسمت تقسیم می کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.
مرحله چهارم
سپس اجازه دهید روغن خوب داغ شود، سپس سیب زمینی های خلال شده را در تابه بریزید و سرخ کنید تا سیب زمینی ها کاملا قرمز و طلایی شوند. حالا سیب زمینی های سرخ شده را از ماهیتابه خارج می کنیم.
مرحله پنجم
بعد از اینکه سیب زمینی ها را از ماهیتابه خارج کردید، بامیه ها را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا کاملا سرخ شوند. سپس یک تابه جداگانه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا کوفته ها را در روغن بریزید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. سپس پوست گوجه فرنگی را جدا کرده و با ریز رنده رنده می کنیم تا کاملا پوره شود، سپس به تابه با گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
سپس رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، نمک، زردچوبه، ادویه خورش و فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بعد از 15 دقیقه بامیه ها را به تابه اضافه کنید.
مرحله هشتم
حالا بگذارید بامیه روی آتش بماند تا کاملا بپزد. وقتی همه مواد غذا پخت، سیب زمینی سرخ شده را به ماهیتابه اضافه کنید، سپس هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند.
مرحله نهم
در صورت تمایل می توانید به جای پوره گوجه فرنگی از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. در نهایت ظرف را از روی حرارت بردارید سپس ظرف را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان یا کته سرو کنید. نوش جان.