آشپزی

طرز تهیه خوراک راگو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه راگو

غذای راگو یکی از غذاهای ساده و بسیار پرطرفدار فرانسوی است که می توان آن را با مواد مختلف تهیه کرد تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه راگو برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره و گوسفند 400 گرم
پیاز 1 قطعه بزرگ
لوبیا سبز 250 گرم
هویج 2 عدد وسط
گوجه فرنگی 8 عدد
سیر 2 قرص
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه راگو

مرحله اول

برای تهیه راگوی لذیذ ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن در زودپز می گذاریم سپس روی اجاق می گذاریم و خوب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود.

مرحله دوم

حالا گوشت را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس سیر رنده شده را به همراه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به زودپز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قهوه ای شود.

سطح سوم

در همین حین گوجه ها را ریز رنده کنید تا پوره شوند سپس در زودپز بریزید و خوب تفت دهید تا بوی خامی گوجه ها از بین برود. حالا به اندازه کافی آب داخل زودپز اضافه کنید.

مرحله چهارم

مراقب باشید آب زودپز را زیاد نکنید تا غذا آبکی نشود. حالا زودپز را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت 30 دقیقه بپزد. در همین حین هویج و لوبیا سبز را به دلخواه خرد کنید.

مرحله پنجم

حالا هویج و لوبیا را در کمی روغن تفت می دهیم و بعد از 30 دقیقه مقداری نمک و آبلیموی تازه را به زودپز اضافه می کنیم و 20 دقیقه دیگر اجازه می دهیم غذا بپزد.

مرحله ششم

بعد از این مدت ظرف را در بشقاب مورد نظر بچینید و روی آن را با جعفری تازه خرد شده تزیین کنید و در آخر راگو را با نان تازه و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا